Колоритні експерименти літа!

Колоритні експерименти літа!

Літні луки на будь-який смак

Самий жаркий і ефектний модний сезон вступив у свої законні права. І хоча погода вносить свої корективи і частенько перевіряє нашу пильність і підготовленість, вулиці так і світяться сонячним настроєм. А трендові літні луки рясніють своєю красою і оригінальністю, особливо це стосується представниць прекрасної статі.

Якщо ваш гардероб ще тільки чекає стильного поповнення і речі на літо не укомплектовані, то однозначно потрібно починати з колоритного сарафана. Безумовний фаворит в категорії літні луки 2020 року, який природно підкреслить жіночність і чарівність силуету кожної сучасної леді.

Яскраві плаття також одяг маст хев без якого ніяк не обійтися. Для прогулянок або вечірок соковиті тони і контрастні поєднання, більш ніжні відтінки для походу на роботу і стримані для ділового дрес-коду. На кожну подію можна підібрати декілька відповідних варіантів і не відмовлятися від можливості виглядати витончено і вишукано.

Для любительок консервативних нарядів можна лімітуватися єдиним помітним елементом. Будь то кольорова блузка, футболка або топ в комбінації з нюдовою спідницею. Або ж чорний, білий чи бежевий верх в етюді з різнобарвним низом, наприклад таким як червоні брюки. Але зовсім обмежитися від райдужності не варто, все-таки речі на літо — це унікальний шанс додати в свій вигляд свіжості і певного виклику, нехай навіть зовсім трохи.

Яскраві плаття на всі випадки

Погодьтеся, коли дівчина любить одягатися в яскраві плаття її складно не помітити між оточуючими. Побутує така думка, що мати сліпучий вид і виділятися в загальній масі, непристойно або якось незручно. Але швидше за все, тут питання в іншому. Якщо вам комфортно і при цьому властиве почуття повно задоволеності — то чому б і ні?!

Звичайно, ризик захопитися процесом і вчасно не зупинитися існує, але в якійсь мірі літні луки для того і створюються, щоб принести фарби трохи з надлишком. Та й речі на літо самі по собі мають на увазі не тільки легкість, а й сміливі експерименти комбінації кольору, принтів і фасонів.

Лаконічніше основи ніж яскраві плаття в теплий і променистий період просто не знайти. Адже коли їх носити якщо не влітку? Для святкових заходів ідеальна варіація з летющих тканин або з ажурними вставками. Спокусливо прилеглі або багатошарові і пишні, чому віддати перевагу індивідуальне рішення. Довжина міді, до коліна або міні, це залежить від особливостей фігури і доречності виробу в конкретних обставинах і суспільстві.

Монохромні або яскраві плаття в смужку з тонкого трикотажу хіт в casual стилі. Для повсякденного виходу або зустрічей з друзями безсумнівно безпрограшна версія. Обіграйте їх спортивним взуттям нейтрального тону і незручності і сумніви залишаться формальністю. Коктейльні яскраві плаття органічно виглядають з босоніжками на невеликому стійкому каблучку або на невисокій зручній платформі.

Червоні брюки бездоганні речі на літо

І ще один незаперечний компонент в шафі серед списку речі на літо — це червоні брюки. Багатофункціональні і співзвучні практично у всякому образі. Однотонна майка-алкоголічка, класичний блузон або стримана сорочка — червоні брюки стануть чітким доповненням і впишуться в будь-який з цих ансамблів. Навіть для офісного лука, якщо він у вас не дуже вимогливий червоні брюки стануть незамінними на кожен день.

І про головне, якими б блискучими не були речі на літо, вони можуть тільки акцентувати наш позитивний настрій і радість. Тому, шукайте гармонію, випромінює доброту і частіше посміхайтеся, адже жити — це так чудово!