Блузка, як основа! Або створюємо елегантний образ на кожен день!

Блузка, як основа! Або створюємо елегантний образ на кожен день!

Красиві блузки - основа жіночого гардеробу

Маючи в своєму модному арсеналі красиві блузки, жінка ризикує стати чарівною і неповторною.

Чисто біла легка блузка з шовку, шифону або віскози - це просто знахідка, яка відмінно впишеться будь-який образ, подарує йому свіжість і неперевершеність. У спекотну пору в тандемі зі спідницею вам буде комфортно в ній перебувати. Ідеальне рішення для офісних працівників.

Красиві блузки в квіточку, горошок, смужку створять романтичний грайливий лук з нотками кокетства. Під джинси, шорти і навіть сарафани складно знайти що-небудь краще.

Легка блузка з бантом, мереживом допоможе створити святковий настрій, підійде для будь-якого роду заходів, побачень. У цьому сезоні надзвичайно актуальні красиві блузки з об'ємними рукавами, кроше в поєднанні з приталеним низом.

Квітковий принт не здає позицій і радує своєю різноманітністю на різних моделях блуз - з гудзиками, з опущеними плечима, з коміром і без. Також користується популярністю прозора легка блузка з будь-яким набитим орнаментом - кілечок, ромбиків, сердечок. Неймовірне доповнення для чудового вигляду.

Оволодівши кількома фасонами даного примірника вам вдасться скласти безліч вдалих луків, не докладаючи величезних зусиль. Так що візьміть на замітку досить потрібне придбання.

Як і з чим носити жіночі сорочки

Жіночі сорочки більш строгий варіант для верху ніж красиві блузки, але від цього вони не стають менш привабливими. Особливо якщо навчиться їх поєднувати з іншими речами.

Класичні жіночі сорочки перетворюються в повсякденні легким рухом руки - досить трохи закатати рукава, розстебнути пару гудзиків, заправити в шкіряні легінси і сексуальне вечірнє вбрання готове. А якщо надіти під розкльошену спідницю довжини міді з яким-небудь яскравим забарвленням, доповнивши аксесуарами у вигляді окулярів і компактної сумки, можна сміливо вирушати на літню прогулянку по міських вулицях або ж на шопінг. Дуже ефектно виглядає один випущений край сорочки поверх штанів або шортів. Досить часто зустрічається такий вигляд в стріт-стайл. Особливе значення в створенні кежуал-образів відіграють жіночі сорочки оверсайз, які роблять гармонічним і вільним вихід у світ. Їх надягають з плісированими спідничками, звуженими штанами, кюлотами, комбінезонами. Просто незамінна практична і універсальна одиниця одягу.

Вироби з деніму теж гаряче полюбилися модницями, адже підходять практично під все, аутфіт стає лаконічним, таким що не сковує рухів. Сьогодні модно вбиратися в джинсові total look-и, при цьому виглядаючи приголомшливо.

Зав'язавши кінці сорочки в вузлик, можна піти на пікнік або на пляжну вечірку і запалювати там до самого ранку. Як бачите, існує величезна кількість ідей як перевтілитися за допомогою такої корисної штучки.

Елегантний одяг для справжніх леді

З чим у вас асоціюється елегантність? Який він повинен бути, елегантний одяг? Якщо ці питання викликають у вас зацікавленість, то ця тема вам точно близька. Ви або вже перебуваєте в рядах цих дам або ж тільки збираєтеся їх поповнити. Для мудрої і зрілої представниці жіночої статі елегантний одяг є невід'ємною частиною. Його наявність в шафі вказує на якийсь статус, смак і хороші манери.

Брючні костюми, сукні прямого крою, спідниці-олівець, жакети, жилети неодмінно повинні займати полиці і вішалки якщо ви претендуєте на цю роль. І ще безумовно сорочки, блузи, топи. Не обов'язково працювати в діловій сфері, щоб елегантний одяг стала вашим улюбленим.

Існує чимало ситуацій, місць, де він буде доречним. Це і походи в ресторани, кіно, театр, виставки, на дитячі ранки, співбесіди. У ньому ви будете почувати себе ошатно, презентабельно, що додасть впевненості в своїх можливостях. Чоловіків неймовірно приваблюють жінки, які знають собі ціну, вміло використовують свій шарм і чарівність, здатні підкреслити свої переваги правильно підібраним одягом.