Як носити "яскраві" речі ?!

Як носити

Модні поради, що можна

Чи виникала у вас думка, що є одяг який виключно можна показувати на подіумах, або одягати на гламурній фотосесії. Але, аж ніяк не носити в повсякденному побуті. Впевнені, що звичайно — так! У всіх нас є стандартна база, яку можна обігравати по різному і при цьому бути цілком задоволеним своїм зовнішнім виглядом. І занадто яскраві речі в неї не вписуються, враховуючи модні поради стриманого ділового світу. Але, так чи так це насправді?!

Адже в дійсності все зводиться до головного питання як правильно поєднувати одяг. А створити “несмачний” лук легко як з здавалося б універсальними елементами, так і з незвичними. Що стосується списку модні поради у формуванні сміливого екстравагантного образу, безумовне лідерство займає правило — ефектна річ в чітко вираженому стилі повинна бути ЛИШЕ ОДНА! А врівноважувати її потрібно іншими фактурами, спокійними кольорами і стильовими напрямками.

За сучасними канонами модні поради також говорять про те, що коли присутня тверда впевненість комбінування вибраних речей по стилю — це кричущий знак, що так робити не можна. Наприклад, леопардовий принт категоричний до шпильок і золотих прикрас бо прямолінійно вказує на давній період. Краще розбавити його спортивним взуттям, мінімалістичним блузоном з бавовни, футболками та монохромними жакетами отримавши літні образи доречні для будь-якого виходу в світ.

Навчившись укомплектовувати такий баланс, в гардеробі дозволено присутність буквально всього. І при цьому не доведеться відмовлятися від дійсно вдалих образів, що неодмінно виділять вас серед сірого натовпу. Підкреслити нестандартний, але привертаючий увагу, підхід до подачі іміджу і своєї індивідуальності в цілому.

Літні образи з перчинкою

Додати паєток в свій аутфіт наважиться далеко не кожна модниця. Думка, що такий декор надмірно химерний і строкатий притаманне практично у всіх. Але, в комбінації з простою футболкою або однотонною чорною блузкою ці яскраві речі виглядають дуже гідно і привабливо. Такі літні образи стануть лаконічними для вечірніх зустрічей або коктейльних вечірок з друзями.

Шкіряні брюки знаходяться в шафі майже кожної дівчини. Але, як їх вміло обіграти. Ніяк не байкерськими ботами і косухи — це зовсім інша історія. Літні образи знайдуть гарний компроміс з нейтральною бавовняною сорочкою або варіацією з деніму. Босоніжки на тонкому каблучку для витонченого етюду або зручні кросівки для приємних прогулянок, вибирайте самі. А для прохолодної пори року — класичне пальто, що вирішить дилему як правильно поєднувати одяг в такому виконанні.

Ну, і як же не брати до уваги яскраві речі зі звіриним принтом. До спідниці застосовуйте спортивний верх без надмірностей і уникайте каблуків. До оригінального піджака — джинсовий низ і сорочечки з натуральних легких тканин. А ось ексклюзивні аксесуари: сумки, взуття, палантини, підходять до всього, умовою є тільки їх єдина наявність з категорії яскраві речі.

Як правильно поєднувати одяг

Не відшукавши відповіді як правильно поєднувати одяг можна неабияк поспішити і викреслити яскраві речі зі свого життя. Погодьтеся, що тримати рівновагу — завжди ідеальне рішення. І в цій ситуації відношення до нього має бути особливо педантичним. Оскільки незвичайні речі вже самі по собі викликають бурю емоцій.

А зрозумівши його варто тільки додати трішечки променистого настрою і вогника в очах, щоб зовнішність і внутрішні відчуття перебували в гармонії. І вуаля, яскраві речі зроблять дивовижний акцент у вашому образі.