Про що говорить твій стиль?

Про що говорить твій стиль?

Мода — це всього лише тимчасове панування смаків, які користуються популярністю і визнанням більшості в певний період, чого не скажеш про стилі. Адже стиль — це мова цілої епохи, який виражає культуру, розвиток і поняття її краси. У сучасному світі моди, оригінальних дизайнерських рішень і ультрамодних віянь, буває дуже непросто визначитися з вибором і підібрати саме той тип одягу і стиль, який підкреслить нашу індивідуальність. Але насправді гардероб і стиль одягу, якого ми невимушено віддаємо перевагу, може розповісти про нас набагато більше, ніж ми думаємо. У чому ж секрет і як визначити чи дійсно обраний нами тип одягу відповідає нашому характеру і стилю життя?

 

Класика жанру

Якщо ваш гардероб переважно складається з одягу в класичному стилі, то Ви відмінний організатор і професіонал своєї справи. Ви впевнені в собі, дисципліновані і амбітні, вмієте досягати поставлених цілей. Такий стиль одягу вибирають люди бажаючі справити враження цілісної респектабельної людини, яка прагне до самоконтролю і раціональності. Сувора спідниця-олівець, жакет і взуття на високій шпильці, характерні для владної особистості, яка не боїться показати свої лідерські якості і довести свою бездоганність. Класичний стиль — це одяг поза часом, але у нього є і зворотна сторона. Не дозволяйте такому одягу зробити Ваш образ занадто суворим і зарозумілим, адже це може збільшити дистанцію між вами і оточуючими.

 

Романтика

Ніжний, легкий і кокетливий стиль характерний для дівчат з м'яким, безконфліктним характером і тонкою душею. Якщо ваш гардероб багатий на одяг з легких тканин, з рюшами, мереживом, паєтками, а в кольоровій гамі домінують ніжні, м'які тони — Ви точно «романтик»! Цей стиль одягу висловлює якусь недомовленість, крихкість і навіть поетичність. Люди, що одягаються в такий тип одягу, створюють враження якоїсь ненадійності і химерності, але насправді вони дуже добрі, шляхетні і з легкістю знаходять спільну мову з будь-яким співрозмовником.

 

Природність

Комфорт, практичність і затишок — основа ідеї природного стилю. Люди, які віддають перевагу цьому стиль одягу люблять носити взуття на плоскій підошві — це дає відчуття, що вони впевнено стоять на ногах і знають в якому напрямку рухатися далі. Їх гардероб складається переважно з простих силуетів, натуральних тканин, джинсів, великих містких сумок, мода в стилі денім також їх ідеальний варіант. Такі люди знаходяться в повній гармонії з собою і навколишнім світом. Вони доброзичливі, ненав'язливі, люблять від душі посміятися і невибагливі до решти. Єдине чого вони не вміють — це приховувати свої емоції, все почуття видно на обличчі, але з ними дуже легко знайти компроміс.

 

Яскраві принти, соковиті фарби і поєднання непоєднуваного! Такий тип одягу характерний тільки для воістину креативних особистостей. Для них мода і тренди не грають особливої ​​ролі, одяг — це тільки ще один спосіб самовиразитися і підкреслити свою індивідуальність. Еклектичний стиль і поєднання «різношерстих» речей в один гармонійний комплект — так запросто! Їх гардероб сповнений ультрамодними оригінальними аксесуарами стильно завершальними образ. Такі люди в більшості випадків захоплюються творчістю: мистецтво, музика, живопис, фотографія. Їх ефектність і оригінальність вельми насторожує і говорить про якусь зухвалості, і бажання ризику. Вони не бояться виділятися серед натовпу. Сміливість і рішучість — характерні риси любителів креативного стилю.

 

А що про Вас розповість ваш стиль?