Колірний бум! Головні відтінки осені 2016!

Колірний бум! Головні відтінки осені 2016!

Сезон осінь 2016 вже вступив в свої повні права. Він обіцяє бути стильним, елегантним і звичайно ж, дуже яскравим і незабутнім. Кожен новий сезон — це нова палітра відтінків, які передають його настрій і дарують нове натхнення. Які ж модні кольори будуть найбільш актуальними в цьому сезоні? Відтінки 2016 відрізняються своєю різноманітністю, яскравістю і ефектністю. В кожному кольорі закладена своя ідея і сенс, і наше завдання правильно навчитися їх комбінувати для отримання ідеального балансу. Модні кольори 2016 відрізняються перевагою відтінків земляний категорії, а також більш динамічними і яскравими тонами. А зараз давайте розглянемо колірну палітру майбутнього сезону.

 

Riverside

Насичений і глибокий синій, в перекладі означає «річковий берег». Холодний, чаруючий і розкішний — це колір є символом стабільності і безпеки. Легко поєднується з іншими відтінками сірого і блакитного, надаючи їм досконалості і витонченості. Безумовний тренд осені 2016 і один з найбільш насичених і динамічних кольорів цього сезону.

 

Airy Blue

Ніжне і легке продовження «блакитної безтурботності» з весняно-літнього сезону 2016 - «повітряно-блакитний». Символізує повну свободу, спокій і невагомість. Визначаючи модні кольори майбутньої зими, можна з упевненістю заявити, що саме цей колір стане одним з його фаворитів. Завдяки своїй легкості і мерехтінню, наче іній прикрашає гілки взимку, додає образу вишуканості і сяйва. Вдало доповнюватиме такі відтінки 2016, як сірий Sharkskin, пом'якшить червоний Aurora Red і додасть ретро настрою в комбінації з рожевим Dusty Cedar.

 

Sharkskin

Самий універсальний і нейтральний колір — «шкіра акули». Всі модні кольори 2016 будуть вдало поєднуватися з цим відтінком. Особливість цього сірого кольору в тому, що він легко послаблює і балансує абсолютно всі яскраві і глибокі відтінки 2016. Крім своєї універсальності, цей колір робить вдалий акцент на фактурі тканини і дизайні виробу. Sharkskin наповнить вишуканістю і сучасним настроєм не тільки осінь 2016. Він, безперечно, стане основою для майбутнього 2017 року.

 

Aurora Red

Соковитий, насичений і найсильніший відтінок з усієї палітри сезону — «червона зоря». Тренд осені 2016, який має самі протилежні риси, від покори до стрімкої владності. Хвилюючий, гарячий і привертаючий увагу, цей колір, як ніякий інший, додасть образу нескінченної жіночності та сексуальності. Все що необхідно, бути впевненою в собі і в своїй привабливості. Такі модні кольори, як: Sharkskin і Airy Blue, балансують і пом'якшують динаміку цього відтінку надаючи йому вишуканості. Також Aurora Red ідеально підійде нейтральному сіро-коричневого Warm Taupe, надаючи йому теплоти і елегантності.

 

Warm Taupe

Затишний і теплий осінній відтінок поєднує в собі два кольори, сірий і коричневий. Завдяки своїй нейтральності та універсальності, він вдало доповнює всі відтінки 2016, підкреслюючи їх переваги. Warm Taupe відноситься до земляних тонів і символізує сталість і характерну впевненість. Цей колір може здатися маловиразним і нудним, але завдяки своїй гармонійності він легко пом'якшує всі яскраві модні кольори 2016 і може стати базовим відтінком для багатьох колірних рішень.

Dusty Cedar

На зміну річному «рожевому кварцу» прийшов новий осінньо-зимовий відтінок — «запорошений кедр». У цьому складному відтінку поєднується два насичених, яскравих кольори — коричневий і рожевий, але їх, як ніби-то приглушує легкий курний ефект. Dusty Cedar наповнений добротою, теплом і світлом, і має яскраво виражену ретро ноту. Такі нейтральні модні кольори, як: Warm Taupe і Sharkskin, будуть ідеально поєднуватися з цим непростим відтінком і підкреслять його витонченість і витонченість.

 

Lush Meadow

Один з найяскравіших і соковитих відтінків, з ним осінь 2016 обіцяє бути ще більш стильною і насиченою. «Пишний луг» — це відображення всіх барв буйної природи. Розкішний, чуттєвий, красиво граючий колір, який символізує надію і природний баланс. Безперечний, тренд осені 2016 наповнює будь-який образ свіжістю і благородством. Цей відтінок вдало підкреслює очі і легкий рум'янець на шкірі. Для сміливих образів модельєри рекомендують поєднувати його з глибоким помаранчевим, а для більш елегантного образу до нього ідеально підійде глибокий чорний.

 

Spicy Mustard

Сміливий і трохи різкуватий колір — «пікантна гірчиця». Аналізуючи модні кольори 2016 можна сказати, що цей відтінок один із найяскравіших серед осінньої палітри. Такий колір ідеальний для використання у вінтажному стилі і для створення самих екстравагантних нарядів. Такі відтінки 2016, як: Warm Taupe, Dusty Cedar, Airy Blue і Potter`s Clay, будуть ідеально поєднуватися з цим кольором і доповнюватимуть Ваші прохолодні осінні дні сонцем, яскравістю і теплом.

 

Potter`s Clay

«Гончарна глина» - комбінація теплих і насичених оранжевого, червоного і коричневого кольорів. Ідеальний тренд осені 2016, оскільки він символізує всю яскравість, красу і теплоту осінньої природи. Він легко доповнюється іншими модними відтінками з палітри сезону осінь 2016, а також стильними ефектними аксесуарами. Вдало комбінується з земляними кольорами і уособлює собою благородство, стабільність і спокій.

 

Bodacious

На зміну лавандової пастелі в новому сезоні стане модним бузково-фіолетовий колір - «нерозсудливість». Барвистий, вільний і трохи легковажний! Розглядаючи відтінки 2016 не можна сказати, що цей колір особливо актуальний для осіннього сезону, але в цьому його особливість. У поєднанні з рожевим, цей пристрасний колір стає більш легким і повітряним. А такі модні кольори 2016, як: Warm Taupe і Potter`s Clay, здатні його трохи «приборкати» і додати ретро настрою.