«Акція Добра» від ТМ «Хелен-А»

«Акція Добра» від ТМ «Хелен-А»

День святого Миколая - свято якого всі чекають з особливим нетерпінням. Адже він наповнений атмосферою дива і здійсненням найзаповітніших бажань! Щастя, радість, щирі посмішки - свято світла і добра, яке нагадує нам про самі важливі цінності в житті!

Але насправді, що нам потрібно для щастя? Тільки увагу, любов і розуміння того, що в цьому світі є люди яким ти став дорогий! І якщо ми все це маємо у нас є тверде відчуття того, що ВСЕ обов'язково буде добре.

Ось уже котрий рік ТМ Хелен-А разом з благодійним фондом «Щедрику-Ведрику» здійснює мрії і приносить радість тим, хто з різним збігом обставин обмежений у своєму щасті - це дітки з інтернатів. Вони також вірять в диво і чекають його ще більше ніж будь-хто інший. Ми знаємо, що створювати диво легко: купуючи індивідуальні подарунки кожній дитині, вивчивши листи, які вони пишуть святому Миколаю, випікаючи домашнє імбирне печиво і даруючи частинку своєї душевної теплоти!

Приєднатися до нас може кожен!

Зробивши покупку в період з 13 по 19 грудня 5% від її вартості будуть перераховані на благодійність і чиясь дитяча мрія стане реальністю!

«В очікуванні дива роби добрі справи.

Тоді і диво прийде до тебе не з порожніми руками.»