Жіночність в деталях ... блузки на будь-який смак!

Жіночність в деталях ... блузки на будь-який смак!

Красиві блузки шик або необхідність

Все в нашому світі відносно, що викликає захоплення у одних, може ніяк не зечепити почуттів іншого і це нормально. Але, якщо торкнутися питання як скласти базовий гардероб сучасної леді то тут простежуються певні закономірності. Адже більшість представниць прекрасної статі дотримуються активної життєвої позиції, працюють на престижних посадах або займаються своєю обраною справою, як підприємці. А це означає, що образ повинен бути продуманим.

Розглядаючи літні речі, як більш тематичні саме зараз, окремо виділимо красиві блузки. Адже коли як не в теплий період видна вся їх принадність і чарівність. Насправді, асортимент на стільки широкий і різноманітний, що радити якісь шаблони, навіть і не хотілося б. Тут скоріше потрібно орієнтуватися на особистісні симпатії і переваги. Але парочка таких речей точно повинна бути по факту, який би спосіб життя ви не вели.

Білі красиві блузки безумовні фаворити в офісному дрес-коді. Суворі сорочкового виду для офіційних зустрічей, з короткими рукавами-крильцями, милими бантами — для романтичних натур або без зайвих дизайнерських поворотів в мінімалістичному варіанті для повсякденного носіння. До речі, останні вдало впишуться як в ділові, так і в улюблені casual образи надаючи їм особливої свіжості.

Кольорові красиві блузки — це знахідка в категорії літні речі. Легкі, барвисті і ефектні вони підкреслюють жіночність будь-якого лука і роблять його ще привабливішим. Як в поєднанні блузка під брюкии класичного фасону, так і під джинсові вироби красиві блузки виглядають дуже гармонійно. Якщо в формованому образі є місце для експерименту, підберіть модель з принтом. Будь то, завжди актуальна смужка, горох, дрібні квіти або анімалістичний, велика абстракція, геометрія — такий штрих безсумнівно оригінально подасть ваш наряд.

Літні речі маст хев

Як скласти базовий гардероб на літо без зайвих витрат і щоб він був дійсно практичним ?! Найпростіший спосіб, проаналізувати вже наявний арсенал в своїй шафі, залишити найбільш поєднувані і універсальні елементи і тільки тоді взятися до поповнення. Чи купувати яскраві тренди сезону, рішення абсолютно індивідуальне або випливає з величини розрахованого бюджету, але кілька фундаментальних порад розглянемо нижче.

Серед списку літні речі обов'язково повинен бути сарафан, а краще дві його варіації — урочистий і на кожен день. Монохромні топи і майки в нейтральних відтінках, для прогулянок і під жіночий жакет, який також бажано вибирати стриманого тону. Практично комбінований, він стане лідером при завершенні створення модного look_а. І звісно, блузка під брюки для походу на побачення або вечірку з друзями.

Куртка, шорти, штани з деніму, кросівки або кеди — основа спортивного вигляду. Однотонне плаття з тонкого трикотажу і світла спідниця-олівець для різних етюдів і стильових форм. І не забудьте внести в перелік такі літні речі як купальник. Навіть якщо поїздка на море не запланована, нехай буде в наявність «про всяк випадок».

Як скласти базовий гардероб

Елегантність і простота результат до якого ми прагнемо в завданні як скласти базовий гардероб. Доречно виглядати на різних заходах не витрачати час на болісні збори дилема з якою стикаєшся постійно. Але, секрет в ній досить нехитрий. Купувати тільки те що до душі, в чому відчуваєш себе комфортно і носиш з великим задоволенням.

Блузка під брюки, футболка під спідницю-плісе ... це не настільки важливо! Головне, щоб одяг був продовженням нас самих. ;)