Все що потрібно знати про тренди!

Все що потрібно знати про тренди!

Модні тренди що вибрати

У кожному сезоні є щось особливе. Як природа змінює свій настрій і одягається в нові фарби, так і модні тренди прагнуть відповідати і бути актуальними в конкретний період. Універсальна база звичайно присутня завжди, але щоб не здаватися нудними і одноманітними варто придивитися до тенденцій і створити стильні наряди, які підкреслить вишуканість смаку і індивідуальність.

Все починається з кольору. Інститут Panton робить ретельний аналіз і пропонує наймодніші тренди поміж багатогранної палітри. В її асортименті є як нейтральні і м'які варіації для щоденного застосування, так і парочка яскравих насичених відтінків, що характеризують пору року, з якими можна втілити в життя ефектні наряди, що не залишаться без уваги оточуючих.

Тканина і фактура, їх розкіш і «складність» або навпаки — легкість і простота також входять в список модні тренди і підкоряються віянням часу. Головний акцент в більшості випадків спрямований на натуральність і практичність — льон, бавовна, віскоза. Але, витончені варіанти, як шифон, атлас, шовк, вимальовуються досить часто. Оригінальності і особливого стилю надають такі модні тренди як, гіпюр, мережива, сітка і фатин. Шкіряні зразки і моделі з деніму є фаворитами показів, ну а улюблений трикотаж безперечний лідер серед луків на кожен день.

Фасон і форма, переваги які скоріше залежить від персональних характеристик фігури дівчини. Але, модні тренди на які необхідно звернути інтерес простежуються і тут. Довжина сукні або спідниці, пишність рукава, прилеглий або навпаки — крій овесайз. Провівши нескладні спостереження можна підібрати кілька компонентів, що будуть вдало вказувати на переваги силуету. І ще один завершальний штрих — красиві прикраси, які доповнюють вбрання і привносять в нього відчуття завершеності.

Жіноча біжутерія і красиві прикраси

Елементи з якими стильні наряди здаються ще елегантнішими і привабливішими. Красиві прикраси з дорогоцінних металів і каменів — маст хев в арсеналі справжньої леді. Кольє, браслет, сережки в єдиному дизайні, безумовно виглядають благородно і гідно. Світські заходи, вечори і свята виблискуючі своїм шиком — ті місця, де такі вироби будуть як ніколи до речі. Ну а для буденного носіння, краще обмежуватися невеликим кільцем або кулоном, щоб не виділятися занадто химерно.

Для красунь що люблять колорит, ідеально підійде жіноча біжутерія. Вона виглядає не настільки зобов`язуюче і в співвідношенні з обраним вбранням слід тільки визначитися яке її призначення. Адже завдяки їй, можна зробити наголос на аксесуари або непомітно відтінити look в цілому. Модні тренди при вирішенні цього питання теж важливі. Дизайнерський підхід, комбінація тонів, матеріалів, об'ємність і розмір — трішки фантазії та сміливості і ви неодмінно досягнете досконалого результату.

Єдиний момент на якому хотілося б затриматися — це спокуса увійти в процес і не зупинитися вчасно. Важливо не забути, що жіноча біжутерія — це тільки інструмент ,що сприяє тому, щоб аутфіт став виразним і цілісним. А центром в ньому, як і раніше залишається сама особистість і вона повинна бути на передньому плані.

Стильні наряди як це

Немає унікального шаблону або закону, як складати стильні наряди. Однозначно, їм властивий баланс — кольорів, малюнків, доповнень. Але, вирішальним правилом, не дивлячись на модні тренди і ексклюзивність, все-таки має бути відчуття «свого». Адже одяг — це продовження людини, її емоцій, характеру, способу життя.

Досягнення гармонії — вища міра майстерності в будь-яких напрямках. І чим чесніше ми ставимося до справи, тим легше її досягти.