Вічно актуальна класика! Модні образи на кожен день!

Вічно актуальна класика! Модні образи на кожен день!

Класичний стиль одягу - незмінний фаворит жінок

Втілення бездоганного і витонченого смаку, прояв елегантності, практичності, універсальності в одному ключі, основоположник всіх інших - класичний стиль одягу вічно актуальний і неперевершений. Характерними особливостями вважаються простота і строгість ліній, мінімалізм, неяскраві нейтральні відтінки, якісні дорогі матеріали.

Йому віддають перевагу не тільки представники ділової сфери, а й любителі кежуел, комбінуючи з елементами одягу для повсякденного життя, а ще останнім часом навіть знаменитості роблять вибір на користь класики на різні заходи і вечірки. Варто взяти з них приклад. Адже в ній можна відчути себе не тільки стримано, але і досить сексуально, якщо, наприклад, під піджак надягти топ з глибоким декольте.

Візитівкою такого напрямку як діловий стиль є брючний костюм. Він надасть можливості своїй власниці створювати модні образи на кожен день. Також класичний стиль одягу неодмінно включає такі предмети як блузи, сорочки, спідниці-олівець і звичайно ж сукні прямого або приталеного силуетів. Незалежно від віку і статури вам буде не важко підібрати собі дещо в такому роді, тому що цей стиль універсальний.

Ідеальний гардероб для тих, хто надає перевагу діловому стилю

Чи замислювалися ви над тим який він, ваш ідеальний гардероб? Ви можете негайно розпочати фантазувати, і потрішки пробувати втілювати свою мрію в реальність, якщо у вас недостатньо коштів або часу зробити це в найкоротші терміни. Але навіть якщо і є, то радимо вам гарненько все обдумати, зважити і прорахувати, щоб зопалу не накупити непотрібного. Найважливішим фактором виступає формат і спосіб життя. Зупинимося на тих щасливчиках, хто вибрав діловий стиль як найулюбленіший, а точніше на те, що обов'язково повинно бути в їх шафі.

Блузки. Білосніжні, пастельні, в смужку, горошок, на гудзиках і суцільні, рукавами різної довжини, з бантом, з коміром звичайним і стійкою - дивовижне розмаїття фасонів і текстур.

Жакети, жилети. Довгі, короткі, з відворотом і без, прямі, приталені, однобортні, двобортні, з кишенями або обманками - вибирати тільки вам.

Сарафани. Без них неможливо скласти ідеальний гардероб. Як ніякий інший одяг, уособлюють жіночність і м'якість натури. Але в даному випадку повинні бути витримані, без зайвих деталей і принтів.

Спідниці, брюки однотонні в спокійній колірній гамі - чорні, сірі, сині - ідеальний низ до ділового образу.

Модні образи на кожен день

Якщо виходячи зі своїх власних переконань ви вирішили обрати саме класичний стиль одягу, майте на увазі, він може бути офісним та повсякденним, призначений для ділових зустрічей і святкових аутфітів. Давайте продумаємо кілька варіантів як красиво одягатися на улюблену роботу, щоб підготувати свої наймодніші образи на кожен день.

№1. У понеділок пропонуємо зануритися в неймовірно стильний блузон, в якому з'єднується вертикальна і горизонтальна смужки - Джоселін з нової колекції, завужені брюки, і доповнити туфлями-човниками і об'ємною сумкою яскравого кольору, щоб привнести фарб на самому початку важких робочих буднів.

№2. У вівторок побудьте бізнес-леді і одягніться в бежевий комплект спідниці з жакетом Бель, білу сорочку і підкресліть талію тонким ремінцем.

№3. Для середи ідеально підійде плаття Лоренцо в дрібну клітку. Із взуття - лаконічні туфлі на невисокому каблуці, додайте трохи аксесуарів і після роботи можна сміливо відправлятися в ресторан.

№4. У четвер можна поекспериментувати й одягтися в супертрендовий комбінезон світло-сірого відтінку Енді. Цікавих поглядів колег вам буде не уникнути.

№5. Ну що ж, вже зовсім близько вихідні і можна дозволити що-небудь грайливіше. Топ Вайнона з спідничкою вище коліна Лорі - і ви спокуслива кокетка, яка зачарує всіх навколо.

Надихайтеся нашими образами і одягайтесь зі смаком з ТМ Хелена.