Вибираємо офісне плаття!

Вибираємо офісне плаття!

Офісні сукні - жіночність ніхто не відміняв.

Брючний костюм річ, ​​звичайно, хороша в арсеналі бізнесвумен, але офісні сукні можуть з ним поконкурувати. Тим більше, що незліченна кількість чудових моделей надаються нам виробниками. Ці, так звані, базові речі повинні бути у кожної, навіть не працюючої жінки. Адже в них можна піти в гості, ресторан, кафе, зустріч з друзями. І всюди ви будете почувати себе в своїй тарілці.

Існують деякі важливі пункти, яким повинні відповідати офісні сукні:

- довжина міді. Інші не вітаються в робочій обстановці. Міні залиште для побачень і вечірок, а максі - для святкових заходів, наприклад.

- не занадто облягаючі, бажано прямого крою. Злегка приталені мають місце бути.

- ніяких глибоких вирізів, довгих розпірок до стегна, прозорих тканин, мережива, стразів – все просто, стримано, лаконічно.

- спокійні, не яскраві відтінки. Чорний, синій, сірий, бежевий, кремовий, молочний - на ці кольори звертайте увагу, якщо ви надумали купити офісне плаття.

Плаття нашого бренду Ліді, Рубі, Аеліта, Меггі бездоганно впишуться в офісну атмосферу і ваш ідеальний гардероб.

Декілька причин купити офісне плаття

Роблячи акцент на базові речі в своєму гардеробі, вам необхідно купити офісне плаття, якщо у вас ще такого немає.

Дана одиниця є самодостатньою и не потребує доповнення. Вам не прийдется витрачати зайвий час, щоб скомбінувати одні базові речі з іншими. Достатньо лиш підібрати правильне взуття, сумку та мінімалістичні прикраси, і вуаля - шикарний образ готовий.

Ідеальний гардероб жінки-офісного працівника неможливий без цієї штучки. У ньому вам буде дуже комфортно и вільно, ви будете відчувати себе привабливими і чарівними. Рукави і тканину підбирайте по сезону, щоб взимку зігріватися, а влітку дозволяти шкірі дихати. У першому випадку, згодяться шерсть, кашемір, трикотаж, у іншому - бавовна, шовк, віскоза, поліестер.

Ну і нарешті, що краще суконь зможе прикрасити милих осіб? У рейтингу найбільш жіночних нарядів вони завжди фаворити. Тому, щоб не забувати своє істинне призначення - скористайтеся нашими порадами і негайно придбайте даний товар.

Ідеальний гардероб для ділової леді

Признавайтесь, скільки разів ви зранку, збираючись на роботу, стояли біля шафи, тисячу разів прокручуючи думки: ну що ж мені одягти сьогодні. У підсумку, приходимо до висновку, що одягу повно, а одягнути нічого. Так ось, наша найголовніша задача в цій справі, у запобіганні пустої трати часу - сформувати свій рідненький ідеальний гардероб. І нехай цей час буде витрачено на довше поспати, зробити зарядку, попити кави, не поспішаючи або інші приємні моменти. З чого ж почати? В першу чергу, позбавитися від того, що ви вже не носите і не плануєте, щоб звільнити місце для потрібного і необхідного. Взяти за основу базові речі, які потім можна буде доповнювати і розбавляти модними трендами.

Отже, в обов'язковому порядку мають бути присутніми:

- брюки (класичні та завужені);

- жакети, жилети нейтральних тонів;

- спідниці-олівець;

- блузи, сорочки (білі, пастельні, в смужку, горошок);

- офісні сукні.

А якщо у вас ще все буде розподілене по капсулах, як нині прийнято, тоді у вас з ранковими зборами взагалі проблем не буде, можете навіть не сумніватися. Прислухайтесь до наших рекомендацій, щоб значно спростити собі життя.