В кольорі! Модні кольори зими 2019

В кольорі! Модні кольори зими 2019

Яскрава зима - наймодніші кольори 2019

Настрій людини, і навіть, можна сказати, внутрішній стан дуже легко визначає кольорова палітра її одягу. Тому поєднання кольорів в одязі - це дуже важливий аспект, який потрібно враховувати при створенні образу. Як підібрати колір одягу, щоб бути в тренді? - Хм ... Та легко. Модні кольори 2019 року було спрогнозовано експертами відомого інституту Pantone напередодні майбутніх тижнів моди. Якими ж райдужними фарбами нас порадує така непередбачувана висока мода? Отже, фаворитами в цьому сезоні будуть такі основні відтінки:

- Read Pear- Червона груша- дуже красивий, насичений і практичний. А який колір в моді вже кілька років поспіль і не сходить з вершин модного олімпу - звичайно ж рідненький кровний брат - марсала.

- Valiant Poppy - доблесний мак, немов квітка, буде радувати погляд своєю пишністю, притягувати магнетизмом, і виділяти вас в будь-якому товаристві, незалежно від того, який колір в моді.

- Nebulas Blue - туманно-синій - благородний і такий хвилюючий, як ковток свіжого повітря.

- Ceylon Yellow - цейлонський жовтий - теплий, пряний і зігріваючий, як чашечка справжнього чаю.

- Martini Olive - оливки для мартіні або той же оливковий - стриманий, вишуканий і дуже натуралістичний.

- Russet Orange (червоно-жовтий апельсин) - соковитий, екстравагантний. Відразу в голові виникає асоціація з смачними і ароматними мандаринками, без яких неможливо уявити новорічні та різдвяні свята.

- Crocus Petal - бузковий - ніжний як пелюстка крокусу, відкриває завісу майбутньої довгоочікуваної весни.

- Quetzal Green - зелений кетцаль – нереальний, розкішний, богемний відтінок. Ух, яка спекотна нас очікує зима, а вміле поєднання кольорів в одязі зробить вас головною героїнею всіх святкових подій.

 

Як підібрати колір одягу - головні критерії

Не забуваємо, що крім відтінків, основу гардероба складають базові кольори, які непорушні як константа. В основному це нюдові бежеві і сірі. Вони завжди виглядають доречно, не обтяжують образ і не приїдаються. Ну і як підібрати колір одягу під ваш вигляд стиль і настрій? По-перше, було б непогано визначити свій кольоротип, взявши до уваги тон шкіри, колір очей і волосся. Це дуже добре допоможе вам при підборі плаття, блузки, костюму та будь-якого іншого одягу або навіть вибору макіяжу. Виділяють 4 кольоротипи тотожні з порами року: літо, зима, осінь, весна. Тільки перші два вважаються холодними, а другі - теплими, не так як насправді в природі. Зовсім не складно визначити до якого саме ставитеся ви. Потрібно стати перед дзеркалом при денному освітленні, без макіяжу і уважно вивчити себе. Якщо у вас світла тонка шкіра, світло-русяве пшеничне волосся, ясні очі, незалежно блакитні або сіро-зелені, ви та сама дівчина-весна. Вам безсумнівно будуть йти теплі відтінки - бежевий, персиковий, оранжевий, коричневий.

Якщо ж ви володарка світло-русявого волосся холодних попелястих відтінків, сіро-блакитних або сіро-зелених очей, а може навіть і темно-коричневих і шкіра у вас з розовинкою або трохи сірувата, то вітаємо, ви - літо і вам підійде палітра прохолодних відтінків - блакитний, рожевий, лимонно-жовтий, перловий і звичайно ж білий.

Для дівчини-осінь характерні шкіра із золотистим відливом, мідне, руде волосся і карі очі. Для цієї леді пасуватимуть відтінки коричневого, наймодніші кольори 2019 - червоний, оливковий, смарагдовий, помаранчевий.

І нарешті, сніжна королева – зима має саму яскраво-виражену і контрастну зовнішність. Темне волосся - чорне або каштанове, дуже світлу порцелянову шкіру і зелені, сині, чорні очі. Їй варто зупинити свій вибір на відтінках таких же кольорів. І пам'ятайте, що не важливо який колір в моді, головне, щоб він підходив саме вам.

 

Поєднання кольорів в одязі - ціла наука

Уміння правильно зіставляти колірну гамму в своєму вбранні дорогого коштує. Цьому процесу присвячено дуже багато матеріалів. Але є прості істини, який якщо запам'ятати, то можна спростити собі життя. Білий і чорний поєднуються і з усіма іншими, і між собою, так як є універсальними. Червоний - вічна класика, найбільш виграшно виглядає з чорним, зеленим, жовтим і синім. Зелений з білим, жовтим, сірим, коричневим. Синій з помаранчевим, червоним, білим, сірим. Жовтий з синім, фіолетовим, зеленим.

Більш складні комбінації відмінно можна скласти за допомогою колірного кола Іттена. Одну половину кола займають теплі кольори, іншу - холодні. Ті кольори, які знаходяться полярно один одному є комплементарними і відмінно доповнюють один одного. Ті, які являються вершини рівностороннього трикутника, створюють гармонійні комбінації. Сусідні також можна використовувати разом, щоб отримати спокійний образ. І ще безліч різних варіацій, які зможуть вас здивувати, забезпечить вам це чудове коло. Користуйтеся ним і успіх у створенні неповторних луків вам забезпечений.