В кольорі літа 2019.

В кольорі літа 2019!

Модні кольори літо 2019

Уже кілька десятиліть кожен сезон Інститут Panton визначає колірну гаму, яка буде актуальною. Це має вагоме значення в індустрії моди, в сфері комп'ютерного дизайну та інших галузях. Найголовнішим в цьому році визнаний живий корал. Своєю яскравістю і м'якістю він немов огортає все навколо, даруючи позитивні емоції, тепло і затишок. Інші пантон кольори, які потрапили в список самих трендових:

Рожевий павич. Для екстраординарних епатажних особистостей, які обожнюють бути в центрі уваги і не проти «розпушити хвіст» годі й шукати краще пантон кольору. Ідеальний для літніх вечірок.

Солодкий бузок. Неймовірно вдалий вибір романтичних і мрійливих, бездоганно підкреслить їх чуттєвість і витонченість смаку.

Фієста - найгарячіший в переліку модні кольори літо 2019.

Глибокий бордовий, здається, вже назавжди оселився в жіночих серцях і займає там особливе місце, як і серед палітри модні кольори 2019.

Куркума, Манговий мохіто, Золота осика - сонячні і соковиті пантон кольори, які безумовно повинні бути в літньому арсеналі будь-якої жінки.

Тоффі - зупинившись на ньому, ви будете спокусливі, як іриска для ласунів.

Тераріумів мох. Одяг цього пантон кольору підійде шанувальницям природних відтінків, втім, як і Стебло перцю.

Як бачите модні кольори літо 2019 досить яскраві і насичені. Ух, відчувається нас чекає спека на вулицях міста.

Модні луки і ніякої нудьги

З кожним днем ​​ми підбираємося ближче до літа, і пора вже почати приглядатись якими новинками поповнити свою колекцію. Що потрібно враховувати, щоб правильно створити модні луки? Ну, по-перше, це стиль і спосіб життя - робота, улюблені місця проведення вільного часу, хобі, смакові переваги. Це має величезну роль для формування правильного гардеробу. Буде дивно, якщо ви ведете активне життя, а шафа наповнений брючними костюмами, або ж ви працівник офісу, а у вас сто спортивних. Отже, чим неодмінно слід запастися, щоб носити наймодніші луки цього літа?

Плаття. Найкрасивіший і комфортний жіночий одяг на літо. Вдало підкреслює принади фігури, не треба морочитися з чим скомбінувати, хіба що підібрати аксесуари і приголомшливий вихід у світ забезпечений. Летючі з легких приємних тканин в горошок, квіточку, смужку, однотонні - маст-хев представниць прекрасної половини людства.

Ще один популярний і стильний варіант на літо - шорти в тандемі з білою майкою або футболкою. Взуваємо босоніжки або кеди, беремо маленьку сумочку, мінімум прикрас, наверх можна накинути піджак і кежуел лук готовий.

Топ плюс укорочені брюки додасть вам шарму і елегантності. Неперевершений аутфіт для дам, які знають собі ціну.

Ну і куди ж без спідниць в цю пору року. Доповнити їх можна блузами з шифону, бавовни, віскози з різними принтами, або ж сорочками, що зробить наряд більш суворим.

Вчимося як поєднувати кольори в одязі

Існує ціла наука про кольори і їх поєднання. Є три основні - червоний, синій, жовтий, а решта - їх відтінки, які отримуємо в результаті змішування і розведення.

А також білий - відсутність кольору і чорний - сукупність всіх разом. Їх оформляють в колірний круг, і тоді за певними позиціями нескладно зрозуміти, як поєднувати кольори в одязі. Розглянемо деякі схеми поєднання.

1. Дуальність, передбачає наявність двох кольорів в єдиному образі. Візьмемо, наприклад, базовий нейтральний (сірий, бежевий) і додамо якийсь насичений. Або ж граємо на контрасті використовуємо протилежні - фіолетовий-жовтий, як приклад. Так само можливо парне поєднання сусідніх тонів.

2. Тріада, яку утворюють рівновіддалені сегменти, так щоб усередині утворився трикутник. Дуже непросто створити такий вигляд, тому рекомендуємо вибрати один головний, а інші лише для деталей.

Не будемо описувати всі інші алгоритми - квартет, шестикутник, сподіваємося суть, як поєднувати кольори в одязі зрозуміла. Комбінуйте холодні - теплі, світлі - темні, яскраві - приглушені, в залежності від настрою і вам безсумнівно вдасться створювати модні луки.