Універсальні образи сезону ... натхнення осені!

Стильні образи сезону ... натхнення осені!

Стильна осінь до нас стукає в двері: в чому зустрічати

Є в цій золотистій порі щось захопливе - чи то барвисте листя і повітря просочене ним, чи то теплі і затишні обійми улюблених светрів і шарфів, а можливо більш насичений аромат кави або чаю від свіжої прохолоди? Невідомо напевно, але точно не варто сумувати за спекотним літом, адже це прекрасний період для нових ідей, цілей, планів і ... красивих багатошарових нарядів. Можна сміливо пограти з фактурами - трикотаж, денім, вельвет, твід, шкіра - стільки цікавих інтерпретацій можна зробити в одному лукові. Стильна осінь передбачає використання аксесуарів, які вдало доповнюють образ і роблять його завершеним. Головні убори, хустки, рукавички в різних кольорах стануть дуже доречними.

Осінні образи дуже легко збирати, якщо у вас вже є в наявності базові речі, такі як трикотажна кофта, джинси або жіночі брюки на осінь, спідниця з щільної тканини, подовжений піджак, сорочка. З верхнього одягу - шкіряна куртка, пальто або тренч. Якщо правильно врахувати колірну гамму, вони будуть з легкістю комбінуватися між собою. Намагайтеся вибирати відповідні сезону природні кольори - бежевий, коричневий, бордовий, зелений - так ви будете виглядати особливо стильно.

Гармонійні осінні образи

Існують, звичайно ж, універсальні осінні образи, але найчастіше ми одягаємося так, як вимагає від нас соціальний статус, місце розташування в суспільстві, посада або певна життєва ситуація. Тому постараємося підлаштуватися під всі ці категорії і підібрати декілька вдалих аутфітів на найпоширеніші випадки життя, щоб це була найстильніша осінь.

Отже, почнемо з походу на роботу, якщо у вас не строгий дрес-код. Світла блузка - біла, кремова, ніжно-блакитна - на вибір, кому що краще до лиця, можливо навіть з непомітним принтом, спідниця-плісе насиченого кольору, наприклад - смарагдова, довжиною нижче коліна, тільки так зараз в тренді, поверх - трикотажна кофта або кардиган теж в якомусь глибокому тоні. Пальто, сумка і ботильйони - в палітрі від світло-бежевого до шоколадного.

Якщо ви мама в декреті, вам потрібно брати дещо вільніше, щоб не сковувало ваших рухів при активному проведенні часу з дитиною. Відмінно підійдуть жіночі штани на осінь широкого крою, з високою посадкою з м'якої темної тканини, светр оверсайз або толстовка і кросівки. У цій екіпіровці вам буде досить комфортно.

Ну і на залишок, найприємніше - ресторан, кіно, шопінг, посиденьки з подружками. Вам неодмінно захочеться бути ефектною і вразливою. Ми пропонуємо одягатися в сукню-міді з будь-яким невеликим візерунком, при бажанні скористатися поясом, але не вузьким, так як він вже не актуальний. Якщо погода прохолодна, трикотажна кофта вам стане в нагоді однозначно. Косуха і грубі черевики шикарно впишуться в загальний образ.

Офісна осіння капсула

Так як більшу частину свого часу більшість з нас проводить в робочій обстановці, нам просто необхідно створити кілька комплектів, які будуть взаємозамінні і поєднані.

Перше, що варто зарахувати до цього арсеналу - жіночі брюки на осінь. Вони можуть бути класичними зі стрілками, або злегка звуженими до низу. Чорні, сірі - кращий варіант. Можна також взяти не просто однотонні, а в дрібну клітинку.

Далі, жакет - однобортний або двобортний, який вам подобається, бажано не дуже приталений і короткий і обов'язково з міцних якісних матеріалів, так як ця річ на довгострокову перспективу.

Сорочка або блуза в нейтральних відтінках, без зайвих деталей, максимально проста і лаконічна.

Джемпер з тонкої в'язки або однотонний гольф - обов'язкова складова осіннього гардероба. Ну і спідниця-міді А-силуету, або олівець - маст-хев ділової жінки. Присутність цих предметів в шафі дозволить вам збиратися зранку швидко і з задоволенням.