Улюблена парасолька - запорука гарного настрою!

Улюблена парасолька - запорука гарного настрою!

Парасольки жіночі 2019 - вибираємо найстильнішу

Весняна пора приносить нам не тільки теплі промінчики сонечка, але і проливні дощі, і хоча не такі холодні і пронизливі як осінні, але від них теж треба ховатися, щоб не промокнути наскрізь. І такий аксесуар як парасолька просто необхідний в такі дні, щоб зачіска і наряд залишалися неушкодженими, і бажано щоб вона гармонійно доповнювала образ.

Однотонні парасольки ніколи не втратять свою актуальність. Однозначний вибір мінімалістів і любителів класичного стилю. Цікаво виглядають поєднання двох кольорів з зовнішньої і внутрішньої сторони, наприклад, темно-сірий з червоним. У такому тандемі реквізит виглядає дорого і ефектно.

Барвисті парасолі жіночі 2019 будуть радувати око всіх перехожих в сіру негоду, як раз для сміливих і неординарних особистостей. Кораловий дуже актуальний в цьому сезоні, підніме настрій в самий похмурий день, а смарагдовий, помаранчевий, фіолетовий привнесуть фарб в похмуру міську метушню.

Геометричні візерунки - клітинка, горошок, смужка - улюблена всіма класика, яка поза межами модних тенденцій. Абстракції на парасольках дуже поширена тема. Адже тут є де розгулятися фантазії. Їм зазвичай віддають перевагу творчі особи. Квіткові і анімалістичні принти так само прикрасять парасолі жіночі 2019 і додадуть їх власницям грайливості і запалу. Пейзажі, будинки, ліхтарі, майстерно нанесені на купол - дуже популярні і оригінальні. Парасолька в цьому випадку перетвориться в творіння мистецтва нагадуючи картину художника.

Парасолька тростина з прозорим верхом - це просто суперзнахідка. Підійде до будь-якого вбрання і не буде приховувати те, що вам хочеться показати.

Компактна парасолька або парасолька тростина - вічна дилема

Одяг, взуття та аксесуари підбираються виходячи з вашого образу і ритму життя. Хтось веде спокійне, неспішне, утихомирене, а інші - насичене, переповнене активними рухами і подіями. Як то кажуть - кожному своє. Тому не складно вгадати для кого буде до речі компактна парасолька, а хто без сумнівів вибере парасольку тростину. Адже кожна з них має свої переваги і недоліки.

Компактна парасолька – та, що складається, може бути, як автомат, так і напівавтомат. Перша відкривається і закривається всього лише натисненням кнопки та є простою у використанні, іншу ж потрібно складати вручну, приклавши зусилля, але за те, вона рідше ламається.

Парасолька тростина - механічна, має довгу ручку з гачком в кінці, яка не складається, перебуваючи завжди в випрямленном стані, через що не поміститься в сумку і доведеться тримати в руках. Не зовсім зручний варіант, але зате самий довговічний. З ним добре вийти на прогулянку в парк, на зустріч або побачення, але на роботу легше звичайно носити компактну парасольку, яка з легкістю займе своє місце в дамській сумочці.

Люди старшого віку віддають перевагу парасольці тростині, так як на неї можна спиратися прогулюючись і використовувати замість палиці, їм нікуди поспішати, вони насолоджуються кожним моментом.

Якісна парасолька - кращий супутник в дощовий день

До покупки цього незамінного атрибуту варто поставитися з усією відповідальністю і обов'язково врахувати деякі особливості, для того, щоб він вам довше служив і не вивертався під напором зливи або сильного вітру.

Найкраще купувати річ від перевірених виробників, якщо немає ніякого ярлика, навряд чи буде хорошої якості. Матеріал, з якого виготовлений купол, має величезне значення, повинен бути міцний, вологостійкий і не линяти. Найкращі тканини, які зарекомендували себе в цій справі - поліестер і сатин. Шви повинні бути рівними, акуратними і без пробілів. Рекомендуємо звернути увагу на кількість спиць на каркасі, чим їх більше, значить надійніше механізм. Також важливо з якої речовини вони зроблені. Дерев'яні і алюмінієві зовсім не практичні, найстійкіші - це сталеві. Сам стрижень повинен бути теж зі сталі і багатогранним. Чим менше з'єднань - тим менш імовірна поломка. При струсі вони не повинні хитатися, а бути нерухомими.

Запам'ятайте, у природи не буває поганої погоди, коли у вас з собою яскрава і стильна парасолька.