У моді немає дрібниць!

У моді немає дрібниць!

Стильні аксесуари - запорука успіху

У моді немає дрібниць, кожна деталь образу має значення, і відіграє свою унікальну роль. Ні для кого не секрет, що стильні аксесуари доповнюють і завершують будь-який вигляд. До них відносять величезну кількість різних речей. Головні убори (кепі, капелюхи, шапки) - вони не тільки захищають вас від холоду в прохолодну і жарку пори року, а й несуть в собі естетичну цінність.

Якщо ви сумніваєтеся які аксесуари до плаття вам вибрати, то елегантний капелюшок саме те, що треба, якщо ви зібралися на побачення або ділову зустріч. Шарфи і хустки теж незамінні в холодні дні. Огортають своїм затишком і занурюють в атмосферу комфорту. Відомо, що руки зрадницьки видають вік жінки, а значить слід піклуватися про них, особливо взимку. Рукавички допоможуть залишатися їм в теплі і вбережуть від морозів. Ремені здатні надати обрисів фігури, підкреслити талію, стегна, і навіть груди. Сумки - напевно, одне з кращих рішень, якщо ви шукаєте аксесуари до плаття. Наручний годинник, браслети - всіма улюблені стильні аксесуари. Дуже вигідно підкреслюють статус людини. З появою мобільних телефонів для багатьох перестали виконувати головне призначення - показувати час, але залишилися дуже ефектним аксесуаром. Окуляри, будь то іміджеві, сонцезахисні або для зору, для деяких є невід'ємним елементом лука і в той же час стильним аксесуаром. Модна біжутерія та ювелірні жіночі прикраси - мабуть, тут розберемося більш докладніше.

 

Жіночі прикраси - будь яскравою і чарівною

Справжня жінка не мислить свого виходу в світ без всяких милих дрібничок. Її місія - виблискувати як зірка і тонути в безодні захоплених поглядів. Все залежить від можливостей і смаку, одні можуть обмежиться обручкою з діамантом, іншим же обов'язково потрібен акцент і на інші частини тіла. Адже так не просто зробити вибір на користь чогось одного.

Кільця, сережки, кольє, ланцюжки з кулонами, браслети так і ваблять своєю розкішшю і лоском. Що найцікавіше, жіночі прикраси з легкістю можуть видати основні риси характеру. Масивні, епатажні говорять про тих, хто обожнює знаходиться в центрі уваги. Багато дорогих і вишуканих прикрас на тілі з великими каменями свідчать про сильну особистість зі стрижнем і зухвалою вдачею. Спокійні романтичні натури з м'яким характером віддають перевагу класиці без істотних надмірностей, це стосується і прикрас. Тонке колечко з дрібним камінчиком і сережки-цвяшки - саме те для завершення ідеального образу. І звичайно ж, прикраси повинні відповідати вашому стилю і гармоніювати з ним. Адже він відображає внутрішній світ людини, тому якщо ви не будете йти проти своїх переконань і стану душі, то у вас прекрасно вийти поєднати одяг, взуття та аксесуари в чудовий унісон.

 

Модна біжутерія - відмінна альтернатива дорогим прикрасам

Як думаєте який варіант номер один, якщо вам потрібні аксесуари до плаття? Не кожна може дозволити дорогущі вироби з золота, срібла, платини з дорогоцінними каменями, а виглядати бездоганно і запам'ятовуєче хочеться завжди. Притому нікому не подобається носити те ж саме постійно. Жінки дуже мінливі створіння, яким просто необхідно різноманітність. І ось тут модна біжутерія прийде на допомогу. Можливо у когось це словосполучення і асоціюється з дешевими виробами, але є і дорога елітна біжутерія, яку важко відрізнити від ювелірних прикрас. Не проблема придбати її побільше, і підбирати до кожного наряду індивідуально.

У цьому сезоні дуже модні металеві браслети, підвіски в герметичній інтерпретації. Також актуальні прикраси в ретро стилі з перлами. Щодо сережок, то в моді зараз великі і помітні, у вигляді пензликів, кілець, черепашок, листочків і всяких інших фігур. Шию можна прикрасити ланцюжками з маленькими сердечками, зірочками, кульками. В тренді ще витончені колечка на фаланги і великі з каменями і кристалами. Не бійтеся змінюватися з дня на день, адже це основна умова, щоб бути неповторною, як стверджувала сама Коко Шанель.