Сучасна мода! Поговоримо просто про складне!

Сучасна мода! Поговоримо просто про складне!

Сучасна мода або просто, що зараз модно

Модні тенденції відіграють важливу роль в сучасному суспільстві і відслідковуються величезною кількістю людей, яким не сторонні такі поняття як краса, стиль і відчуття смаку. Для них дуже важливо бути в курсі останніх новинок і того, що зараз модно, щоб надихатися на створення своїх унікальних образів.

Які ж стандарти диктує нам сучасна мода і на що звернути увагу при наступному поповненні свого арсеналу.

Свобода в рухах - геть обтягуюче. Між тілом і одягом повинен бути простір.

Брюки палаццо, светри оверсайз, блузи з об'ємними рукавами, плаття в дусі вікторіанської епохи, піджаки "з чоловічого плеча», розкльошені спідниці-міді - це далеко не весь список трендів, але суть, ми думаємо, зрозуміла.

Різні анімалістичні принти. Леопардовий, тигровий, зміїний, зебра - по черзі змінюють популярність.

Вироби зі шкіри не втрачають своєї актуальності. Шкіряні сорочки, сукні, спідниці красуються на подіумах, сторінках глянцевих журналах, фото відомих блогерів і на випадкових перехожих.

Така непередбачувана, місцями дивна сучасна мода. Але вибір завжди за нами - сліпо наслідувати або шукати те, що близько за стилем і особистим бажанням.

Кілька секретів як знайти свій стиль

Віддавати належне моді і орієнтуватися в тому, що зараз модно - це звичайно добре, але не треба надто вже захоплюватися і скуповувати все підряд, не проаналізувавши перед тим, чи підійде вам це взагалі, чи будете ви відчувати себе комфортно в ньому або можливо так і залишиться лежати на полицях шафи, ні разу не надягнутим. Щоб уникнути непередбачуваних витрат і непотрібних речей, варто розібратися як знайти свій стиль і залишатися вірною йому.

Стиль, як правило, відображає стан душі, середовище проживання, переваги в музиці, творчості, в деякій мірі навіть характер людини. Тому вкрай важливо, щоб наряди, які ви носите, гармонійно поєднувалися з внутрішнім світом. Тільки так ви станете більш впевненішою в собі і в своїх можливостях.

Якщо ви спокійна, врівноважена, цілеспрямована особистість, вам неодмінно буде подобатися елегантний одяг, адже він лише підкреслить ці чудові якості. Класика - головний орієнтир на цьому шляху.

Вибуховим, темпераментним, епатажним безсумнівно буде імпонувати щось екстравагантне - строкате, яскраве, барвисте. Авангард - точно для вас.

Активним, творчим непосидам - ​​найкраще зробити ставку на кежуал або спортивний одяг.

Ніжним, витонченим, тендітним натурам буде близький романтичний стиль або бохо.

Елегантний одяг - те, що актуально поза часом

Якщо вам ще так і не вдалося з якихось причин визначитися і зрозуміти, як знайти свій стиль, не впадайте у відчай, на все свій час. А поки що навчіться купувати те, що прослужить вам не один рік. Елегантний одяг - саме те, що вам потрібно. У будь-якому випадку, знайдуться ситуації, куди ви зможете в нього одягтися. Він миттєво додасть силуету розкоші, лоску, доглянутості. Відмінний спосіб підняти самооцінку, стати жіночною і привабливішію. Такий простий і дієвий насправді.

Ділові костюми, білі, пастельні блузки, жакети, жилети, спідниці-олівець - базові предмети, без яких просто не обійтися справжній жінці. Кожен з них це така «паличка-виручалочка», яка прийде на допомогу в самі непередбачені моменти і не дасть застати вас зненацька. Без сумнівів можна стверджувати, що дана категорія - найкраще вкладення коштів, що стосується формування вашого гардеробу. Так що прислухайтеся до наших порад, і купуйте з розумом на довгострокову перспективу.