Стрітстайл з родзинкою! Або як поєднати актуальні тренди і жіночність ?!

Стрітстайл з родзинкою! Або як поєднати актуальні тренди і жіночність ?!

Стрітстайл - модні тенденції 2019

Вулична мода з кожним днем ​​набирає нових обертів підкоряючи серця модниць з блискавичною швидкістю. Одяг на кожен день повинен бути не тільки стильним, але і відповідати трендовим запитам. Але перш за все потрібно одягати те, до чого лежить душа, що відображає внутрішній стан, щоб відчувати себе комфортно і гармонійно. Крім класичних ділових образів і нарядних, жіноча увага ретельно прикута до неординарного стрітстайла. У ньому успішно поєднуються безліч стильових композицій, які комбінуються різними способами і задають унікальний мотив міським вулицям. Безумовно це найкраще джерело натхнення і наслідування. Наймодніші публікуються в глянцевих журналах, аналізуються читаючою аудиторією і служать певним орієнтиром для виконання власних неповторних образів. Зазвичай героями виступають люди творчих професій, студенти, блогери і просто ті, хто намагається бути на модній хвилі.

Одяг на кожен день в найближчих сезонах буде затребуваний, як в яскравих кричущих тонах так і в спокійних пастельних. Серед фаворитів червоні, помаранчеві, фіолетові, зелені, бежеві кольори.

Вироби з деніму на піку популярності - комбінезони, сарафани, куртки, причому не тільки в синьому, а й в кораловому, м'ятному, лимонному, бузковому, і особливо вивареному блакитному відтінках. Просто безмежний джинсовий рай для любителів практичності і універсальності в усьому.

Шкіряний одяг на кожен день вважається ще одним трендом. Дуже модне поєднання одягу - шкіра з трикотажем, а також з легкими тканинами - шовком, шифоном, віскозою.

Ну і, звичайно ж, в'язаний одяг на кожен день не здає позицій і присутній в багатьох луках представниць стрітстайлу.

Сучасна класика через призму стрітстайлу

У вільний від роботи час ми можемо якнайкраще передати свій настрій через зовнішній вигляд.

Вуличний стиль включає в себе багато елементів, і сучасна класика не є винятком. Брючні костюми були представлені в колекціях відомих дизайнерів і є тут невід'ємною частиною. Завужені і розкльошені брюки, сорочки, піджаки вільного крою, спідниці довжини міді теж беруть участь в цьому марафоні.

Модне поєднання одягу, яке часто можна зустріти на вулицях міст - сорочки з короткими рукавами всіляких забарвлень в тандемі зі скіні, светри грубої в'язки з приталеними і розкльошеними спідничками, жакети з шортами, романтичні сукні з косухами.

Добре знайомі і улюблені принти - смужка, клітинка, квіточка, абстракції і монохром продовжують бути актуальними.

Не бійтеся експериментувати, поєднувати непоєднуване, комбінувати різні стилі, використовувати багатошаровість, грати з текстурами і фактурами - ці маніпуляції тільки вітаються в рамках стрітстайлу, основна перевага якого в тому, що він не має строгих меж, а дозволяє фантазії розгулятися на повну.

Модне поєднання одягу: кілька стрітстайл-образів на літо

З приходом спекотної пори ми стаємо невтомними генераторами ідей в створенні образів для виходу в світ. Але іноді наша уява дуже лінива, тому наведемо вам в приклад готові луки, ну а ви надихайтеся і творіть.

Брючний костюм Блум з топом Фібі, білими кросівками і сумкою квадратної форми, з аксесуарів окуляри і годинник - як там не є - сучасна класика. Такий аутфіт неодмінно буде чудовим в погожий день.

Блузка Памела з кюлотамі Торі, босоніжками і компактною сумочкою на ремінці - шикарний комплект для зустрічей і прогулянок.

У блузі Тасманія з анімалістичним принтом і спідниці з цікавою завищеною посадкою Індіра, надівши туфлі на танкетці, ви чудово впишеться в будь-яку обстановку.

Джинси, топ, жилет, кеди, рюкзак - і ви повні рішучості завойовувати міські простори.

Сарафан в смужку Марінель можна доповнити невагомим кардиганом Дейтеріс і прохолодний літній вечір стане тихим і затишним.

Одягнувшись в плаття Жюлі і сандалі готуйтеся до пильних і захоплених чоловічих поглядів. Романтичний, ніжний, привабливий варіант для прекрасних дам.

Бажаємо вам удачі в складанні своїх незвичайних і вражаючих сетів і нехай сучасна класика прийде вам на допомогу.