Сарафан - універсальна річ для будь-якого виходу і сезону.

Сарафан - універсальна річ для будь-якого виходу і сезону.

Одяг для офісу – дотримуємось літнього дрес-коду

Літня пора так і спонукає до безтурботного відпочинку, але час дитинства і канікул позаду, так що доводиться старанно працювати і чекати на довгоочікувану відпустку. Як же розбавити свої робочі будні? Один з кращих способів - красиво причепуриться, щоб насолоджуватися своїм зовнішнім виглядом. У цьому вірним помічником вам стане одяг для офісу. Він передбачає стриманий лаконічний стиль, деяку строгість ліній, певні рамки довжини і крою, що надає певної формальності. Розглянемо кілька прикладів, які безсумнівно впишуться в літній дрес-код.

Сарафан на літо - безумовно фаворит серед представниць прекрасної статі. Відсутність рукавів дозволяє відчувати себе комфортно в жарку погоду. Трохи нижче ми розкриємо секрети як вибрати сарафан правильно.

Легкі блузи з бавовни, шифону, віскози в тандемі з літніми брюками, кюлотами, спідницями міді - досить вдалий одяг для офісу, відповідний напрямку літній дрес-код.

Піджаки, жилети відмінно доповнять діловий лук і зроблять завершеним. Також можна додати мінімалістичні аксесуари, щоб розставити акценти.

Комбінезони теж непогана ідея для офісних працівників. Неймовірно зручно і цікаво.

Сарафан на літо - відмінне рішення для будь-якого виходу

Наш головний герой все-таки сарафан на літо, тому співати дифірамби ми зібралися сьогодні йому.

Цей предмет жіночого гардеробу повинен бути у кожної, адже важко навіть уявити собі щось більш жіночне і романтичне, він здатний відкрити в вас справжню кокетку, так і притягує заворожені погляди.

Квітковий принт і смужка найпопулярніші в останній час, а, втім, актуальні постійно. Можливе навіть їх поєднання, досить цікава комбінація, як у виробі Деніла. Мила і практична модель на широких бретелях, така трендова в цьому сезоні.

Рюші, волани нібито випромінюють ніжність, невинність, володарка вмить стає мрійливою ​​і привабливою. Не лінуйтеся мріяти хоч іноді і придивіться до сарафанів Флоксі, Мірелла і Росана, які будуть вас надихати.

На запах - втілення грації та чарівності, підкреслює зону декольте, талію, робить стрункішою. Підійде на різні типи фігури. Загалом, сарафан Джіола просто створений для вас.

Однотонні найкращим чином згодяться для походів на роботу і важливі зустрічі.

З мереживом виглядають дуже спокусливо і будуть до речі на вечірці, побаченні або урочистому заході.

Кілька порад як вибрати сарафан

Ну ось ви вже твердо вирішили купити цю незамінну річ, і тут виникає питання - як вибрати сарафан, який підходить саме вам, в такій великій кількості пропозицій?

Дотримуючись наших рекомендацій, ви напевно не прогадаєте. Так що озбройтеся корисною інформацією і прямуйте на шопінг.

По-перше, гарненько вивчіть свою статуру, виділіть переваги і недоліки, дивіться тільки на ті фасони, що вам підходять.

Належну увагу зверніть на текстури, в ідеалі вони повинні бути невагомі, повітряні, бажано натуральні, адже влітку шкірі потрібно дихати.

Якщо ви шукайте повсякденний варіант, віддайте перевагу прямим або злегка розклешеним зразкам з абстракцією, акварельним розфарбуванням. Наприклад, облягаючий сарафан Астер з невеликим вирізом спереду - саме те.

Якщо ж бажаєте бути ошатною і ефектною, довгі сарафани в підлогу або короткі в стилі baby-doll, той же Пінаколада в блідих блакитному, рожевому і жовтому кольорах чудово впораються з цим завданням.

І запам'ятайте, мода швидкоплинна, тренди весь час змінюються, а те, що вам дійсно до душі і по силуету, буде радувати завжди і всюди. Любіть себе і не забувайте тішити обновочками.