Розширюємо межі. Сучасний діловий образ.

Розширюємо межі. Сучасний діловий образ.

Діловий стиль одягу поза часом і поза межами впливу моди

У сучасному ритмі життя дуже важливо знайти своє місце під сонцем, мотивацію, ресурси для самовираження і, звичайно ж, свій бездоганний стиль. Можливо вам пощастило працювати в крупній компанії або навіть невеликій організації, але з умовою дрес-коду для персоналу, тоді діловий стиль одягу вам ніяк не оминути стороною. А якщо вам таке до душі, так у вас кожен день буде не робота, а свято. Адже так хочеться завжди і скрізь відчувати себе комфортно і невимушено. Саме цей стиль ідеально підходить під робоче середовище, в якому ви будете знаходиться більшу частину свого часу. Стриманість і строгість простежується у фасоні, матеріалі, колірній гамі і навіть аксесуарах. Нічого не повинно відволікати від основної діяльності, мінімалізм і лаконічність навіть в деталях.

Діловий стиль одягу підкреслює соціальний статус не тільки людини, а й самої фірми в цілому. З ним створюється особлива атмосфера професіоналізму, високих стандартів і блискучого успіху. Він буває не тільки суворим, а повсякденним і умовним, що дає грунт для прояву власної індивідуальності. Адже в першому випадку, вам доведеться слідувати чітким рекомендаціям з жорсткими обмеженнями. Костюм, в якому присутні виключно стильні спідниці прямого крою, повинен бути чорного, синього, сірого або бежевого кольорів, біла блуза - з довгим рукавом, незалежно від пори року, тілесні колготки, чорні туфлі-човники на невисокому каблуці, і обов'язково зібране в пучок волосся. З прикрас - обручка та дрібні сережки або підвіски. Має місце бути в юридичних і політичних установах, банках, страхових компаніях. Стандартний наряд в цьому стилі - білосніжна блузка, чорна спідниця, жакет, туфлі.

 

Брючний костюм жіночий як основа формального стилю

Традиційний діловий стиль не такий консервативний як попередник. Дає можливість експериментувати з образом, додавати деталі, щоб він не був таким нудним. Палітра кольорів більш насичена. Брючний костюм жіночий може бути коричневим, темно-зеленим, бордовим, допустимі навіть деякі принти - смужка і клітинка, наприклад. Блузка - пастельних тонів і з коротким рукавом. Ідеальне поєднання - нюдова блуза, чорна спідниця і кремові туфлі. А ще плаття прямого крою з класичним піджаком зверху.

Бізнес-кежуал один із напрямів офіційного стилю, напевно, найулюбленіше в діловому світі, підкорює широтою вибору і свободою від зайвих обмежень, але його більшість організацій дозволяють використовувати тільки по п'ятницях. Тут елегантність перегукується із зручністю, практичністю і лаконічністю. Джинси, сорочка і піджак цілком задовільний варіант в цьому стилі. Жінкам також не заборонено вбиратися в стильні спідниці, сарафани, трикотажні вироби, а брючний костюм жіночий - взагалі незамінний у всіх сенсах. Під нього можна одягнути як блузку, так і водолазку або легкий светр. Що стосується взуття, найкраще підійдуть човники, оксфорди, лофери. Зовнішність можна завершити стильними аксесуарами - наручними годинниками або модними прикрасами.

 

Стильні спідниці - розбав офісні будні

Навіть в робочій обстановці жінкам не варто забувати, що вони є прекрасною половиною людства і потрібно неодмінно виконувати свою місію - прикрашати, захоплювати, надихати. А що краще продемонструє красу і жіночність, як не плаття і стильні спідниці? Найпопулярніші для ділового образу - це спідниці-олівець, приталені силуети, довжиною нижче коліна. Міні, кльош притримайте для менш офіційної обстановки - побачення, прогулянки, вечірки.

Чорна спідниця - це унікальна річ, яку можна поєднувати з чим завгодно. Кожен день змінюючи тільки верх, весь вигляд буде виглядати по-іншому. Цей універсальний елемент гардеробу просто зобов'язаний бути у вашій шафі. Навіть замінивши лише ремінець, вдасться змінити весь лук. Непогано мати стильні спідниці різних моделей і кольорів, щоб в будь-якій ситуації, оточенні і місці знаходження відчувати себе чудово. Розширюйте межі своєї уяви і насолоджуйтеся життям у всіх сферах його проявів.