Річ сезону! Або вибираємо спідницю на літо!

Річ сезону! Або вибираємо спідницю на літо!

Літні спідниці - маст хев спекотної пори

Уже зовсім скоро будемо насолоджуватися сонячними теплими днями і це саме чудовий час постати перед світом у всій красі, додавши в свій арсенал легкі літні спідниці.

Жінкам з будь-яким типом фігури вдасться підібрати вдалу модель серед величезного розмаїття, в залежності від того, що ви хочете показати, а що приховати.

Стрункі ніжки безсумнівно прекрасні в коротеньких спідничках, а повні стегна легко можна заховати за широкими. Не соромтеся демонструвати свої переваги, повірте, ви неповторні.

Літні спідниці шиють з легких, приємних до тіла матеріалів, щоб в них ви перебували немов у невагомості. Такі тканини як бавовна, шифон, шовк, віскоза відмінно справляються з цією місією.

Влітку дуже гармонійно виглядають фасони спідниць із забарвленням, різними принтами, хоча однотонні теж не менш затребувані.

Літні спідниці можна комбінувати з майками, футболками, сорочками, що надає масу можливостей для прояву фантазії.

Як виглядати жіночно, запитаєте ви? Дуже просто, носити літні спідниці - найпростіший і дієвий метод.

Найпопулярніші фасони спідниць

Щоб бути максимально привабливою, потрібно вміти правильно підбирати гардероб, враховувати при цьому свій вік і параметри. Більше дивитися не на те, що в тренді, а те, що вам підходить. Розглянемо фасони спідниць, які користуються найбільшим попитом, ну а ви визначайтеся з вибором.

Розкльошені - найкраще рішення для тих, хто постійно переймається, як виглядати жіночно. Міні, міді, максі – для кожної своє.

Трапецієподібні - універсальна модель, яка буде доречна на робочому місці і в повсякденному житті. Можна поекспериментувати з довжиною і лінією посадки.

Спідниця-олівець - невід'ємний предмет ділового одягу, підкреслює вигини, робить витонченіше, надає елегантності і шарму.

Асиметричні - оригінальні та нестандартні для авантюрних і сміливих осіб.

Пишні пачки. У них можна відчути себе якою-небудь принцесою з казки. Але знадобляться вони не на багато випадків життя. Будуть до речі на урочистостях, тематичних вечірках.

На запах - підійдуть дівчатам різної комплектації, досить цікавий варіант.

З рюшами - оцінять замріяні скромниці, які живуть в королівстві мрій.

Трендові луки зі спідницею

Як виглядати жіночно повинна цікавитися і намагатися кожна представниця прекрасної статі. Навчитися створювати чарівні луки зі спідницею і надихати - основна мета цього сезону. Ну що ж, спробуємо скласти найактуальніші луки зі спідницею для майбутнього літа.

Спідниця небесно-блакитного відтінку Тенеро в поєднанні з білим топом Коді - і ви втілення краси і ніжності. Їх текстури подарують вам незабутні відчуття. Чудовий образ для прогулянки або побачення.

Якщо вас запросили на святковий захід, то мереживна спідниця в лимонному кольорі Санні в доповненні з блузою Буше і босоніжками на підборах неодмінно виділять вас з оточуючих. У міру стриманий і розкішний наряд для оптимістичних і життєлюбних дам.

На роботу одягніть незвичайну спідницю Райс на ґудзиках спереду і топ Агнета. В жаркому офісі вам буде дуже комфортно.

Екстравагантним, впевненим в собі і позитивним особистостям безумовно припаде до душі виріб Оранж, він просто створений, щоб піднімати всім навколо настрій і радувати яскравими фарбами. У тандемі з топом Лямур зробить з вас грайливу кокетку, готову до романтичних пригод.

Чи плануєте посидіти з подругами в кафе або сходити на шопінг, з низом Фуксія і верхом Аймі затія пройде чудово.

А в чарівній спідниці з боковим розрізом і мереживом Розет і блузці Антуанетта вам точно не уникнути компліментів і чудових поглядів.

Скористайтеся нашими рекомендаціями, щоб ще не раз переконатися в своїй привабливості.