Про що ми мовчимо ... жіночі секрети!

Про що ми мовчимо ... жіночі секрети!

Маленькі жіночі секрети

Мати бездоганний вигляд, який би максимально підкреслював достоїнства і приховував якісь недоліки – одне з переважних бажань сучасних модниць. Погодьтеся, іноді прогулюючись по вулицях у нас складається враження, що більшість красунь так ніби зійшли з подіумів, а у нас самих «щось, десь не так».

Але, насправді, у нас все добре і навіть відмінно, просто треба злегка глибше задатися питанням, як підібрати одяг під себе. І врахувати жіночі секрети краси, які не завдають дискомфорт, а навпаки роблять вдалий акцент на нашій індивідуальності і допомагають самовиразитися.

І як би банально це не звучало, головна порада або навіть постулат по життю – полюбіть себе такими, якими ви є! Це відчуття не прийде з новим трендовим нарядом, його не допоможе досягти красива біжутерія або дорогі стильні прикраси. Це те, що виходить зсередини. Впевненість, посмішка, світлі промінчики сонця в погляді і трошки загадковості. Таку дівчину складно не помітити і залишитися байдужим.

Крім цього жіночі секрети привабливості полягають в тому, щоб прислухатися до моди, але не сліпо довіряти їй. Адже кожна з нас знає, що їй йде, а від чого краще відмовитися. Будь то фасон сукні, колір блузки, посадка брюк або принт спідниці. Та й що актуально сьогодні, не завжди буде хітом в наступному сезоні. І більш раціонально складати універсальний модний образ, ніж піддатися хвилинній емоції. Хоча з іншого боку, якщо є ресурси і така можливість, то чому б і ні. Радувати себе – теж лідер у списку жіночі секрети.

І окремо про «особистий простір». Він однозначно, має бути! Не залежно від того, сімейна ви людина чи ні, скільки посад, відповідальності на ваших тендітних плечах і наявності вільного часу. Жіночі секрети успіху передбачають зупинки і перепочинок. Для того щоб видихнути, відновитися і надихнутися. Яким методом - це персональне рішення. Прогулянка по парку, читання книг, спів, танці, поїздка в незвідане до цього місце, заняття спортом – різноманітність варіацій безмежна. Влаштовуйте це регулярно і будьте щасливі.

Як підібрати одяг

В першу чергу визначитеся з кольоротипом. Відтінок шкіри, очей, волосся – природа сама підкаже як підібрати одяг відповідного тону, який найуспішніше висловить і доповнить вас. Підберіть кілька улюблених базових речей в гардероб окремо легкі для весни і літа, а тепліші для осені та зими і обігруйте їх.

Тип фігури безсумнівно відіграє вагому роль. Не турбуйтеся як підібрати одяг якщо пропорції силуету не ідеальні. Модельна зовнішність швидше виняток, ніж закономірність. Груша, яблуко, пісочний годинник, перевернутий трикутник створити жіночний і спокусливий лук можна для всіх. Зробіть яскравий наголос на тих елементах тіла, якими пишаєтеся і м'яко прикрийте, що трішки недосконале.

Текстура тканини, як і її малюнок також володіють значущістю. Повітряні та ніжні з об'ємними або абстрактними малюнками для дам з формами, будуть дуже до речі. Щільний прилеглий матеріал і чітка межа фарб – для худеньких.

Красива біжутерія в арсеналі

Думки дизайнерів часто розходяться в дилемі чи потрібна гарна біжутерія для зразкового аутфіта. Залежність від заходу, цілі виходу в світ і доречності таких доповнень, звичайно є. Але, мати стильні прикраси з натуральних каменів, дерева або навіть пластику, не буде зайвим – це, безперечно. Як говориться, на всякий випадок парочка комплектів нехай лежать.

Стильні прикраси здатні елегантно прикрасити строгий дрес-код або ефектно виділити на вечірці. Тільки дотримуйтесь золотого правила від Шанель: «Вибираючи аксесуари, зніміть те, що наділи останнім».