Практичність і жіночність - основи ідеального образу!

Практичність і жіночність - основи ідеального образу!

Базовий гардероб - що необхідно знати про нього

Головні вороги жінок в придбанні одягу - це спонтанність і необдуманість. В результаті шафа перетворюється просто в камеру зберігання, так як всього безлiч, а надіти нічого. Отже, перш ніж приступити до того, щоб сформувати базовий гардероб, обговоримо деякі умови, які потрiбно враховувати, щоб розуміти, як красиво одягатися і подавати себе:

- одяг має бути якісним, так як вибираємо ми його на довгострокову перспективу, взаємозамiнним і мінімалістичним без всяких помітних деталей і прикрас;

- відмінно сидіти по фігурі, що не маловажливо для створення ідеального образу;

- відтінки повинні бути як нейтральними - бежевий, сірий, так і контрастними - темний, світлий.

Набори елементів одягу, які становлять базовий гардероб можуть бути не у всіх однаковими, але є той кістяк, без якого нікуди.

Безперечними фаворитами виступають:

- брючний костюм - прекрасне вкладення грошей;

- спідниця-олівець;

- біла блузка, при можливості ще в пастельних тонах, в клітку і в горошок;

- джинси з бездоганною посадкою;

- кофти нюдових відтінків;

- маленьке чорне плаття, виручить в найбільш непередбачуваний момент;

- пальто, надійний супутник прохолодної пори року.

Уміло поєднуючи і комбінуючи дані речі, кожен вихід у світ буде неповторний, і вам не доведеться до кожного сезону повністю оновлювати свій гардероб, варто лише іноді розбавляти новинками, які ретельно підбирати заздалегідь.

 

Стилі в одязі: як не розгубитися і знайти саме свій

Стиль - це не тільки зовнішній вигляд людини, це вираження душі, внутрішнього стану, життєвих принципів і позиції. Дивлячись на те, як одягнений той або інший, можна судити про стан справ, захоплення, любові до самого себе. Тому надавайте особливого значення, що на вас одягнено, адже хто б що не говорив, в сучасному світі це дуже важливо.

Існують різні стилі в одязі і способи як красиво одягатися. Спершу потрібно з ними ознайомитися, хоча б поверхнево, щоб дізнатися який з них імпонує вам більше.

Самий безпрограшний і постійний - це класичний, з ним ви не прогадаєте. Консерватизм, строгі лінії - те, що ніколи не вийде з моди і буде основою будь-якого жіночого гардеробу.

Діловий стиль дуже схожий з класикою, але не такий категоричний по відношенню до тенденцій моди. Стриманість, елегантність, практичність - ось основні пріоритети. Ніщо не повинно відволікати від робочого процесу. Романтичний і нью-лук, заснований Дiором - стилі, які дозволяють створювати максимально жіночні образи. Довгі пишні спідниці, корсети, топи, те що якнайкраще підкреслює груди, талію, вигини - робить образ витонченим, ніжним. А також наявність рюш, воланів, збірок, квіткового малюнка.

Стиль кежуал - широко поширений і всіма улюблений, так як надзвичайно комфортний і зручний. Повсякденний одяг, на перший погляд, недбало підібраний, насправді з відмінним почуттям смаку. Мінімалізм - підкорив своєю простотою, лаконічністю і відсутністю зайвих дрібниць. З ним запросто можна експериментувати, змінюючи тільки аксесуари.

Спортивний, мілітарі, кантрі, етно, авангард, гранж, бохо, конструктивізм, білизняний, піжамний, готичний, глем-рок і незліченна кількість інших - кожен з них знаходить своїх поціновувачів і прихильникiв, придивiться, вивчіть подробиці і віддайте перевагу кращому на вашу думку.

 

Жіночні образи на всі випадки життя

На які б стилі одягу не впав вибір, ви зобов'язані виглядати жіночно, щоб не втратити своє істинне призначення, адже як красиво одягатися - це наука, а бути жінкою - ціле мистецтво. Звичайно ж, слід брати до уваги свій вік, статуру, положення в суспільстві, місце знаходження, щоб творити жіночні образи кожен день.

Є такі універсальні наряди, в яких можна відчувати себе доречно і вільно практично завжди і скрізь. Розглянемо кілька з них. Плаття довжини міді, прямого або розклешеного силуетів, з рукавом три чверті, однотонне, в спокійнiй гамi, або з якимось ненав'язливим візерунком. Взуття - по ситуації, на підборах або танкетці.

Блузка і спідниця - непереможний тандем в боротьбі за жіночність, в доповненні з невеликим клатчем і туфлями човниками.

Брючний костюм в поєднанні з сорочкою або водолазкою - здавалося б такий чоловічий варіант, але яким він може бути жіночним, якщо піджак буде приталений, прикрашений витонченою брошкою, а штани із завищеною талією, підкресленою тоненьким ремінцем, і злегка завужені до низу. На шию можна зав'язати легку шовкову хустинку.

Якщо ви прихильниця чогось не зовсім звичайного, зверніть увагу на сарафани, комбінезони, шорти, за допомогою їх теж легко розкривати своє жіноче "начало". І пам'ятайте, який би модний і стильний наряд не був на вас, найголовніше йде зсередини. І утримувати цей баланс найскладніше, але ми впевнені - у вас безсумнівно вийде.