Показові речі сезону! Яскраві образи з принтами.

Показові речі сезону! Яскраві образи з принтами.

Одяг з принтами для яскравих і неординарних особистостей

Наявність в гардеробі базових однотонних речей - це звичайно добре, але іноді так хочеться внести перчинку в образ, надати екстравагантності, вишуканості, десь навіть романтичності, грайливості, а може навіть і строгості. З цим завданням як ніщо краще впорається одяг з принтами на будь-який смак, що зараз модно, можна сказати навіть дуже.

Красиві візерунки завжди надають жіночності, кокетства і чудового настрою. Тут є де розгулятися фантазії. Варіацій для створення луків безліч, але дуже важливо при цьому правильно поєднувати принти. Найбільш вдалим способом стане застосування різних фактур, тобто повний контраст в образі тільки вітається. Без сумнівів комбінуйте шовк і шкіру, шифон і оксамит, батист і вельвет. Зухвалий леопардовий принт варто приглушити якимось нехитрим, наприклад, під спідницю з таким розфарбуванням одягнути смугасту сорочку.

Скромний квітковий принт поєднується практично з усіма іншими. У цьому його велика перевага, тому блуза в квіточку обов'язково повинна бути у вашій шафі. Вона прийде вам на допомогу в самій безвихідній ситуації. Які комбінації створювати, вирішувати тільки вам, головне, при цьому залишатися в гармонії з самою собою.

 

Що зараз модно - основні тенденції на показові речі

Одяг з принтами заслужено займає лідируючі позиції серед інших модних напрямів. З ним дуже легко і просто експериментувати, так як красиві візерунки і малюнки надають масу інтерпретацій і можливостей. Мода постійно, з якоюсь періодичністю, диктує нові правила гри, які всі намагаються наслідувати. Так що ж вважається модним саме зараз?

Леопардовий принт і інші з розряду анімалістичних - зміїний, зебра, тигровий знову в топі, трохи побувши в тіні, повернулися і полонять всіх модниць своєю дикою неприборканістю. Квітковий принт навпаки - ніжний і чарівний як сама весна. Він асоціюється тільки з жіночністю, чуттєвістю і душевним спокоєм. Щоб візуально зменшити свої обсяги, зупиніть вибір на невеликих квітках, бажано, на темному тлі, якщо ж навпаки збільшити - тоді оберіть великий на світлому. Квітковий принт добре буде виглядати на сукнях вікторіанської епохи, з рюшами, рукавами-ліхтариком.

Одяг з принтами у вигляді логотипів не поступається за популярністю в цьому сезоні. Брендові творіння так і рясніють різними написами і це має успіх у покупців. Логоманів виявляється дуже багато. Стиль бохо, зі своїми етнічними принтами теж дуже актуальний і затребуваний. Ще одне цікавий і незвичайний прояв того, що зараз модно - платковий принт. Це коли красиві візерунки з шовкових хусток переходять на сукні та спідниці - досить оригінально і нестандартно.

 

Обери свій улюблений принт і вперед підкорювати світ!

Наряди в клітку не покидають модні подіуми незліченну кількість років. А яке розмаїття відкривається нашому погляду, складно буде визначитися. Легендарна шотландка або тартан ніколи не вийде з моди. Від свого виникнення вона вже має тисячі кольорів, але самими класичними є симбіоз червоного і зеленого, синього і чорного. Віші - це тандем дрібних кліток двох кольорів, який бере свій початок з однойменного містечка Франції. Віндзорська - являє собою квадрати з дрібних гусячих лапок. Ще один фаворит - смужка, особливо вертикальна, здатна за лічені хвилини зробити вас стрункішою, за що полюбилася багатьом. Горошок - це вічний тренд, обожнюваний прекрасною статтю не залежно від віку. Леопардовий принт буде до душі справжнім мисливицям за чоловічими серцями. Абстракції теж мають чимало шанувальників. Їх вибирають сміливі, авантюрні особи, які не бояться робити виклики життю.

Принт з зображенням людей, тварин, предметів також впевнено знаходить своє місце під сонцем. Ним відмінно можна підкреслити свою індивідуальність. Але тут потрібно бути обережним, і підбирати по статусу, віку та місця знаходження, щоб не виглядати нерозумно і безглуздо, в якій-небудь футболці з тваринкою. Дотримуйтесь моди, але не забувайте про свій унікальний стиль!