Плануєте відпустку? Збирайте валізу на море правильно.

Плануєте відпустку? Збирайте валізу на море правильно.

Список речей на море - що необхідно взяти з собою

Працюючи як невтомна бджілка на своїй роботі, нехай навіть і улюбленій, кожна жінка мріє про таку довгоочікувану і бажану відпустку, особливо на морі. І нехай весь світ зачекає, адже ви на це заслужили. Так що залишилося все ретельно спланувати, промоніторити, проаналізувати, замовити, скласти список речей на море, купити те, чого не вистачає, і ви готові до чудового безтурботного проведення часу - сонячних ванн, морських бризів і чарівних заходів сонця.

Головний герой цієї п'єси, звичайно ж купальник, і чудово якщо їх буде декілька різних фасонів і кольорів. Роздільні, злиті, з рюшами, бахромою, стразами, в різноманітній кольоровій гамі, різними принтами - складно не розгубитися і зробити правильний вибір, але довіртеся собі і своєму внутрішньому станові. Важливо, щоб в ньому фігура виглядала бездоганно, і ви відчували себе комфортно.

Туніки, накидки - дуже популярний пляжний одяг. Нічого не буде сковувати рухи і захистить від постійного потрапляння прямих променів сонця на чутливу шкіру.

Шортики і спіднички - чудовий низ для прогулянок і запальних вечірок.

Блузи, майки - маст хев, що входить в список речей на море.

Найкраще взуття на літо - босоніжки і шльопанці.

Ну з аксесуарів, неодмінно візьміть сонцезахисні окуляри, капелюхи і пляжну сумку.

Не забуваємо також засоби для гігієни, аптечку, масла і крема для засмаги.

Складаємо гардероб на літо - пляжний одяг і не тільки

У передчутті теплих днів непогано б запастися обновочками і поповнити свій гардероб на літо, для початку провівши тотальну ревізію і зачистку. Позбувшись від непотрібних речей, відсортувавши ті, що ще знадобиться, можна сміливо вирушати на шопінг.

Отже, на які категорії варто обов'язково звернути свій погляд?

Спідниці та шорти - незамінний предмет в складанні красивих і зручних літніх образів. Однотонні в світлих тонах, яскраві з принтами, бавовняні, джинсові - це вже справа смаку.

Базові футболки і топи будуть до речі для створення щоденних луків. Відмінний пляжний одяг.

Блузки з шифону, віскози з рукавами і без стануть справжньою знахідкою для запаморочливих нарядів. Піджаки і сорочки з легких тканин теж стануть в нагоді для таких цілей.

Комбінезони як самостійний і незалежний елемент одягу безумовно повинні бути у вашому літньому арсеналі.

Брючні костюми з звуженими штанами з повітряних матеріалів просто писк сезону і гардероб на літо 2019 не може без них обійтися.

Ну і, нарешті, літні сарафани, і сукні. Куди ж без них. Поговоримо про це детальніше.

Літні сарафани - безперечний жіночий фаворит в спекотні дні

Коли на вулиці нестерпна спека, хочеться одягнутися в що-небудь невагоме, щоб відчувати себе якомога вільніше. Ніщо з одягу не впорається краще з цим завданням як літні сарафани. У них руки і плечі залишаються відкритими, а самі вони лягають по вигинах, злегка торкаючись тіла і забезпечуючи неповторні відчуття.

У сарафані Астер з приємною текстурою, виконаного в найніжнішої палітрі поєднання синього, небесно-блакитного, блідо-рожевого і білого кольорів, вам захочеться пурхати немов метелик.

Довгий ніжно-рожевий сарафан в квіточку Росана з рюшею внизу просто створений для романтичних побачень або літніх фотосесій в парку.

Одягнувшись в коротенький чорний сарафан Лузана, ви виявите себе фатальною красунею. Ідеально для вечірнього походу в ресторан, кіно або на дискотеку.

Оскар в студію! Виріб з однойменною назвою в молочному відтінку, прикрашений мереживом і бантом ззаду, підійде власницям будь-якої статури і перетворить вас в давньогрецьку богиню. Для святкових заходів саме те, що потрібно.

Хочете перетвориться хоча б ненадовго в принцесу з казок? Тоді вам терміново потрібно придбати сарафан Лоліта в квітковому, мереживному варіанті або з абстракцією.

Ви напевно вже знаєте, що трендовим кольором цього року інститут Pantone назвав Living Coral - Живий Корал? хочете бути в тренді, тоді поспішайте обзавестися актуальною річчю. Розклешений сарафан Корал допоможе вам зловити модну хвилю.

Ну що ж, сподіваємося ви як слід підготуватися до відпустки, і вона буде незабутньою.