Підкреслюємо образ стильним ременем!

Підкреслюємо образ стильним ременем!

Модні аксесуари підкреслять ваш стиль

У цьому сезоні осінь-зима 2019-2020 незвичайними новинками на подіумах стали балаклави. Це головний убір, що нагадує панчоху, але відкриває обличчя. Ними користувалися воїни в стародавні часи.

Такі модні аксесуари як нагрудні і поясні сумочки не здають позицій і продовжують залишатися актуальними.

Що стосується рукавичок, то тут взагалі без обмежень. Вибирайте ті, які до душі - короткі або довгі, текстури і колір теж за смаком. Самі трендові - металік, із тваринним принтом, заклепками, ремінцями.

Шарфи і хустки - невід'ємні модні аксесуари в холодну пору. Найтепліші і затребувані, звичайно ж, з пряжі спокійних відтінків - коричневого, бежевого, білого.

Велика клітинка, абстракції - топові серед всіх інших. Закладати їх можна, як завгодно. Тільки бажано, щоб було якомога об’ємніше.

Особливу нішу дизайнери відвели для ременів і поясів. Це просто маст хев осінньо-зимового періоду для кожної модниці. Цього разу в тренді - контраст. Одночасно модні, як широкий шкіряний пояс, так і тонкий ремінь. Способи носіння необмежені стандартними. При бажанні можливо поєднати кілька штук разом, можна зав'язувати на вузлик, незалежно від наявності пряжки.

Ремінь жіночий: види, матеріали, розміри

Здавалося б, звичайний ремінь жіночий, але скільки різновидів існує цього корисного предмета гардероба. Наведемо найбільш популярні.

Класичний. Має середню ширину близько 5 см і просту пряжку. Буває виконаний зі шкіри, замші, текстилю.

Широкий ремінь. Являє собою шкіряний пояс, який чіпляють на талію або під груди.

Тонкий ремінь. В ширину не більш як 2 см, дуже елегантний, можна носити як на животі, так і на стегнах.

Ланцюжок. Відмінний варіант для ошатних вечірніх виходів. Служить скоріше для декору ніж для практичності.

Мотузка. Використовується найчастіше в комплекті з сукнями, кардиганами, накидками.

Резинка. Нею можна добре підкоригувати фігуру, так як наявні стягуючі властивості.

Плетений. Досить добре виглядає в стилях бохо, кантрі, етно.

Грецький. Цей ремінь жіночий виготовляється з металу і прикрашається камінням, бісером, перлинами. Шалено привабливо в тандемі з сукнями в підлогу.

Спортивний - еластичний ремінь без жодних прикрас, може бути з написами або логотипами.

Кілька образів з ременем

Цей аксесуар здатний прикрасити будь-який вигляд, надати силуету красивих обрисів. Тільки лиш потрібно навчиться правильно підбирати його до кожного наряду. Давайте розглянемо деякі приклади.

Візьмемо неймовірно романтичне довге плаття з легкої струмливої тканини. Безумовно найкраще до нього підійде шкіряний пояс, який привнесе родзинку і зробить акцент на талії.

Якщо зупинити вибір на користь ділової спідниці прямого крою і ніжної блузки, то доцільно підібрати сюди тонкий ремінь. Також ним можна скористатися, надівши який-небудь в'язаний виріб.

Металевий бездоганно впишеться до однотонних темних аутфітів, додавши їм розкоші і лиску.

Експериментуйте і створюйте свої унікальні луки за допомогою цих чудових аксесуарів і нехай у вас їх буде незліченна кількість.