Перше побачення ... в чому піти і що врахувати!

Перше побачення ... в чому піти і що врахувати!

Як справити хороше перше враження?

У житті кожної жінки наступають ключові моменти, від яких залежить її подальше майбутнє. Так ось, нове побачення - один з них. Якщо ви хочете, щоб про вас склалося відмінне перше враження, необхідно ретельно підготуватися, продумати вибір одягу до найменших деталей і обов'язково врахувати рекомендації про те, як виглядати стильно.

Але як відомо, зустрічають по одягу, проводжають по розуму. Тому тільки знань про те, як виглядати стильно вам явно не вистачить, щоб зачарувати потенційного нареченого. Здатність підтримати різні теми розмов, ледве помітна сором'язливість, хороші манери, відсутність шкідливих звичок, складена мова без жаргонних виразів, гарна постава - ці фактори залишають незгладимий слід в душі співрозмовника, змушують перейматися вами і пізнавати ваш захоплюючий світ в найяскравіших фарбах.

Так само не менш важливо мати акуратний доглянутий вигляд - чисте волосся, зачіску, легкий макіяж, свіжий манікюр, адже саме це першим кидається в очі.

Також не варто обливатись з ніг до голови парфумами, ніяких нудотних і різких ароматів. Тільки свіжість і легкість у всьому.

Вибір одягу на перше побачення

В очікуванні цієї чудової події варто гарненько поміркувати над тим, як виглядати стильно і чарівно. Вибір одягу при цьому відіграє чи не головну роль. Налаштуйтеся на те, що перед дзеркалом доведеться простояти не одну годину, приміряючи луки, так як вам належить відібрати найкраще з того, що є. А якщо нічого особливо не сподобається, то швиденько заходьте в інтернет, щоб оновити свій гардероб. В онлайн магазинах одягу дуже просто знайти, скласти і замовити наймодніші аутфіти і красуватися в них за лічені дні. Так що візьміть на замітку, перш ніж призначати дату зустрічі, виділіть достатньо часу, щоб якісно приготувати атрибути. Представниця прекрасної статі відчуває себе впевнено тільки тоді, коли ні краплі не сумнівається в неперевершеності свого зовнішнього вигляду.

Можете вже зараз приступити до наведення порядку в своїй шафі, придбанні обновок, і навіть якщо у вас поки що не намічено бажане проведення часу, то після тотального перетворення, пропозиції разом провести вечір не змусять себе чекати. Почніть з малого і готуйтеся до грандіозних змін у своєму житті.

Ідеальний варіант - романтичний образ

Щоб партнеру захотілося вас пізнавати, завойовувати, перше враження про вас повинно бути запаморочливим. Не слід відразу ж відкрито демонструвати принади свого тіла і розуму. Завжди залишайтеся трохи загадковою, щоб підігріти до себе інтерес.

Найкращим рішенням в даному випадку буде вибрати романтичний образ. Ви тут же перетвориться на скромну принцесу, яка така приваблива і недоступна. А чоловіки, як ми знаємо, по натурі ті ще мисливці, і їм страшенно подобаються такі дівчата, у яких потрібно домагатися їхнього розташування. Намагайтеся дотримуватися довжини міді, в міру закритого верху, спадаючих тканин, а з фасонів - трапецієвидного крою або А-силуету.

Одягнувшись в небесно-блакитне платтячко з рюшею внизу і невеликим бантом зверху, доповнене маленьким клатчем і туфлями-човниками на невисокому каблуці, ви викличете повний захват, адже що може бути більш милішим ніж такий романтичний образ.

Або інша композиція - блуза на запах з рукавами-ліхтариками і розкльошена спідниця в квітковий принт з візкози. Неймовірно вдале поєднання. Розкривайте свою жіночність в кожному своєму вбранні і кожен вихід у світ буде вам тільки в задоволення!