Одяг в колір настрою! Про що розповість Ваш аутфіт.

Одяг в колір настрою! Про що розповість Ваш аутфіт.

Колір настрою: який він у вас сьогодні?

У сучасному шаленому ритмі міського життя дуже складно перебувати завжди в піднесеному стані духу, бути на позитивній хвилі. Безліч стресових ситуацій, виснажливий графік роботи, недостатньо сну, побутові проблеми накладають свій відбиток на хороший настрій. Але є приємна новина - можна постаратися мінімізувати прояв цих згубних факторів. Один із кращих способів - використовувати яскраві кольори в одязі. В такому випадку вам вдасться принести радість не тільки собі, а й оточуючим, адже науково доведено, що колірна гамма дуже глибоко впливає на свідомість людей. А колір настрою прямо залежить від палітри, якій ви надаєте перевагу в своїх образах. Тому варто задуматися, що такий улюблений і практичний чорний одяг може погано позначатися на вашому загальному самопочутті, сприяти депресії і відтоку енергії. Зробіть акцент на життєрадісних теплих тонах жовтогарячого і зігрівайте всіх немов сонечко. Сміливо одягайтеся в червоний лук і приведіть в захват друзів або колег. Грайте кожен день новими фарбами, щоб бути неповторною. Давайте самі творити свій колір настрою.

Яскраві кольори - розфарбуй свій світ

Що виберете ви, чорний одяг або червоний лук? Насичений рожевий або приглушений сірий? Повірте, тільки на основі відповідей на ці прості запитання, вже можна дещо про вас сказати. Чи любите ви бути в центрі уваги або ж бажаєте залишатися в тіні, наскільки ви життєлюбні, веселі і щасливі. Які ж в основному образи вибирають ті, хто крокує на зустріч долі з посмішкою? Однозначно ті, в яких переважають яскраві кольори.

Найбільш вигідно поєднуються кольори, які на контрасті: синій - оранжевий, червоний - зелений, фіолетовий - жовтий.

Неймовірно красиво виглядатиме тандем зі смарагдових брюк і гірчичної кофтинки або сорочки.

Кораловий з бордовим утворюють заворожуюче сумісництво. Брючний костюм з топом - безпрограшний варіант.

Дуже незвично і мило поєднуються пильно-рожевий з небесно-блакитним. Ідеальний симбіоз для юних і романтичних натур.

Якщо ви фанатка пастельних відтінків, то їх легко можна розбавити будь-яким яскравим кольором.

Наприклад, на блідо-рожевий сарафан накинути піджак кольору фуксії. Або до тотального бежевого луку підібрати яскраві аксесуари та взуття.

Червоний лук для сильних, владних і темпераментних

Скільки дифірамб вже проспівано на славу цього кольору, який істинно могутній і прекрасний. Адже що може бути ефектніше і привабливіше ніж червоний лук?

Яскраво-червона сукня - фаворит за привабливістю для жінок. Ніхто не зможе залишитися байдужим і не звернути свій погляд на жінку, одягнену в такий виріб. Багато хто користується цим прийомом, щоб привернути до своєї персони інтерес протилежної статі, і потрібно визнати, що у них це досить непогано виходить. У який би наряд ви не одяглися, якщо в ньому присутній червоний колір, ви будете випромінювати впевненість в своїх силах, активну життєву позицію, авторитетність.

Темно-червоний жакет зі спідницею-олівець і чорною майкою - і ви зірка будь-якого заходу.

Також вдало цей комплект буде виглядати і з білою блузкою, але це скоріше для денних зустрічей. Ну а якщо ви взагалі неординарна особистість, спробуйте скомбінувати цей же наряд з брудно-блакитним верхом. Дуже зухвало і досить цікаво.

Родзинки аутфіту додасть червона блуза з бантом в цікавий принт. Доповнити її можна трохи розкльошеною спідницею довжини міді з прорізами спереду.

Забудьте, хоча б на деякий час, що у вас в шафі є чорний одяг, і додайте в свої будні яскравості і веселощів.