Не все що модно нам пасує! Найпопулярніші помилки при виборі одягу.

Не все що модно нам пасує! Найпопулярніші помилки при виборі одягу.

Підбір одягу: головні помилки

Величезне бажання жінок виглядати на відмінно і подобатися породжує за собою масу проб і помилок. Адже не кожній судилося народитися з відмінним почуттям смаку і безпрограшним індикатором на підбір одягу. У більшості випадків він виробляється на протязі довгого часу і купи витрачених даремно грошей. Навчитися збирати кожен жіночий образ, щоб в ньому відчувався стиль, подача, енергетика схоже на мистецтво, але дуже важливо не допускати деяких моментів в гонитві за модою.

Богиня шопінгу. Завзятих модниць хлібом не годуй, а дай продемонструвати супертрендові новинки, які далеко не завжди вдало поєднуються. І замість загального захоплення можна легко притягнути осудливі погляди. Адже якщо без роздумів напнути на себе модні речі, які попалися під руку, безглуздий жіночий образ вам гарантований. Підбір одягу повинен бути продуманим до дрібниць, а не кричущим про обізнаність в трендах.

Чим більше тим краще. Яке поширена помилка. Перевантаженість образу не залишає ніколи хорошого враження. Відчувати міру в тому, що надіти - досить значимо. Користуйтеся принципом - менше, але якісніше.

Не в тему. Спосіб життя накладає свій відбиток на модний гардероб. Не варто вестися на щось супермодне, якщо ви не знаєте куди це одягнути, щоб не виглядати нерозумно і некомфортно в наряді в невідповідному місці.

Не по фігурі або розмір то не той. Ну тут і говорити нема про що. Всім і так ясно, що випуклі боки або живіт в занадто вузькому одязі - це зовсім непривабливо і не красиво. Ну або, коли він висить як на вішалці теж не вау. Ретельно підбирайте одяг за розміром.

Не личить. Радимо визначити свій кольоротип виходячи з кольору волосся, очей і шкіри щоб розуміти, які відтінки вам будуть йти.

Складаємо правильно модний гардероб

Багато хто, напевно, вже в курсі, що для того, щоб сформувати свій унікальний модний гардероб, потрібно спочатку взяти за основу базові модні речі, а потім лише доповнювати новенькими.

Насамперед, робите генеральне чищення шафи, дістаєте вміст і сортуєте по сезонності, по частоті застосування, кольоровій гамі, категоріях - на ваш особистий розсуд. Викидаєте то, що вам вже не знадобиться. Можна спробувати зробити готові луки і подивитися, чого не вистачає, записати і тоді вирушати на шопінг, цілеспрямовано, що називається. Одяг повинен бути акуратно розвішаний або розкладений по поличках, щоб потрібна річ відразу впадала в очі, а не вивалювати половину всього, шукаючи її.

У дамському арсеналі обов'язково повинні бути в наявності:

- класичний костюм з брюками або спідницею;

- біла блуза і сорочка;

- мінімалістське плаття;

- джинси з ідеальною посадкою.

Цей список просто маст хев для кожної леді, ну а далі - по можливостям і потребам.

Модні речі - запорука чудового настрою

Чарівні створення так влаштовані, що похід по магазинах і підбору одягу, доставляють їм неймовірне задоволення, це найкраща психотерапія, правда не така тривала, як би хотілося, але і так добре. Але щоб це заняття повело за собою приємний післясмак дотримуйтеся декількох правил.

Вік має значення. Напівпрозорий і ультракороткий одяг залиште дівчатам в нічних клубах. Будьте стриманіше і скромніше - це тільки прикрашає. Не переступайте цю тонку грань між вульгарністю і сексуальністю.

Не купуйте в поспіху. Пам'ятаєте прислів'я: поспішиш - людей насмішиш? Так і є. Сім разів подумайте - а після, придбайте.

Модне не означає відповідне. Вам може не підійти фасон, колір виробу, тканина. Сліпо віддавати данину моді - шкодити собі. Виконуйте свій напрацьований стиль, прислухайтеся до внутрішнього голосу, це найнадійніший експерт, який точно не підведе.

Ну ось, тепер ви володієте всіма необхідними знаннями, щоб створити неповторний жіночий образ, і не один, так що не втрачайте часу і творіть.