На всі випадки життя або спідниця в вашому арсеналі.

На всі випадки життя або спідниця в вашому арсеналі.

З чого складається базовий зимовий гардероб

Напередодні зими одне з головних завдань жінки - сформувати базовий зимовий гардероб, щоб була основа, а потім всього лише доповнювати трендовими новинками.

Базовий зимовий гардероб повинен включати близько 10 речей, які добре комбінуються і взаємозаміняються. Також враховується їх практичність і універсальність.

З верхнього одягу неодмінно має бути щось на вибір: шуба, дублянка, пуховик, пальто.

Краще звичайно мати в своєму арсеналі кожен з цих примірників на різні випадки життя.

Светр крупної в'язки - просто must have в холодну пору. У ньому завжди тепло і затишно.

Трикотажне плаття. Якщо ви бажаєте, зробити свої модні образи максимально жіночними і привабливими, то це те, що вам обов'язково стане в нагоді. Пряме або розкльошене, міні або міді, нейтральне або яскраве - тут вже справа смаку.

Вовняні брюки - дуже зручний низ, з яким легко скласти модні образи. Сірі, бежеві, коричневі - найпрактичніші.

Тепла спідниця - хороший спосіб підкреслити свою красу в зимові холоди. Під неї одягайте щільні однотонні колготки.

Шапка, шарф, рукавички. Без цих аксесуарів взимку ніяк не обійтися. Бажано підбирати їх в єдиній кольоровій гамі.

Модні образи: головна героїня - тепла спідниця

З цією дивовижною штучкою можна створити безліч чудових луків, як ділових, так ошатних і повсякденних. Давайте спробуємо втілити в реальність наші ідеї і задумки.

Отже, з вихідних даних у нас є тепла спідниця, злегка розкльошена внизу в дрібний принт, довжиною до середини щиколотки, з ременем на верху. Які ж предмети одягу її гідно доповнять? Як підібрати спідницю розповімо трохи нижче.

У першому образі, наприклад, на роботу без суворого дрес-коду, візьмемо до неї бордову кофту з темно-синьою смужкою по діагоналі зі спущеними рукавами, заправимо всередину. Зверху одягнемо подовжений піджак і завершимо наряд чобітьми на невисокому каблуці і об'ємною шкіряною сумкою.

У другому варіанті, припустимо на зустріч з подругами, трішки приталений елегантний гольф в ніжному нюдовому кольорі і поверх накинемо кардиган з оригінальною в'язкою без застібок з накладними кишенями спереду. Замшеві чорні ботильйони і компактна сумочка бездоганно впишуться в цей аутфіт.

І на завершення, на незабутнє побачення, одягніться в насичено-червону, прикрашену невеликими абстракціями, блузу з не дуже глибоким вирізом і коміром у вигляді романтичного банта, яка абсолютно точно підійде під нашу спідницю. Що стосується аксесуарів, то віддайте перевагу маленькому лаковому клатчу.

Як підібрати спідницю по фігурі

Всі без винятку представниці жіночої статі прекрасні. Потрібно просто озброїтись деякими секретами перетворення. Знаючи тип своєї статури значно простіше зрозуміти, як підібрати спідницю або будь-яку іншу річ.

Існує чотири типажу: «груша», «яблуко», «прямокутник» і «пісочний годинник». Назви говорять самі за себе. Як тільки ви визначитеся зі своїм, вивчіть як правильно піднести свої достоїнства і приховати недоліки.

Спідниця-олівець і А-силуету відмінно сяде на високих, струнких і з тонкою талією. Зі спідницею-плісе акуратно тим, у кого пишні стегна, адже вона додасть додатковий обсяг./p>

Для власниць вузьких стегон, рекомендується вибирати спідницю-тюльпан, спідницю-балон або з оборками та рюшами.

Прямі спідниці, на запах, з клинами підійдуть практично для кожної. Зараз в моді асиметричні спідниці, які теж непогано допоможуть скорегувати форми.

Намагайтеся орієнтуватися на те, що на вас ідеально сидить і будете виглядати надзвичайно.