На стилі ... Чим порадує новий осінній сезон!

На стилі ... Чим порадує новий осінній сезон!

Тренди осені 2019 - чим нас порадують дизайнери

До нас наближається золота пора, час теплих затишних вечорів під м'якими пледами, ароматного глінтвейну, барвистого листя і нескінченних мрій в очікуванні дива.

Ну а модницям вже не терпиться приміряти на себе обновки з серії тренди осені 2019.

Яким же текстурам, квітам і фасонам пощастило потрапити в цей почесний список?

Клітинка - просто незамінний принт, модний завжди. Але в цьому сезоні на піку популярності буде саме в переплетенні класичних червоного з чорним.

А ще в тренди осені 2019 увірветься цікавий візерунок з ромбів, найменування якого аргайл.

Чорна шкіра - для сильних і знаючим собі ціну жінок. Шкіряні вироби, на зразок куртки або брючного костюму неодмінно їх тематика.

Масивні плечі - новинка і смілива заявка в модні тенденції осінь-зима 2019. Цей трохи чоловічий формат може спочатку здатися нежіночним і малопривабливим, але при правильному підборі інших елементів образу, буде виглядати досить цікаво і свіжо. Так що не бійтеся довіритися віянням моди. Згадайте, як всіх вразили об'ємні рукави на блузах, так ось - історія продовжується.

Тренч - обов'язковий фаворит вашого осіннього гардероба. Повірте, повсякденні образи з ним будуть неповторні.

Монохромний осінній лук в базовій колірній гамі, що складається з бежевого, шоколадного, бордового підкорить вулиці мегаполісу.

Інь-янь - чорно-білі образи теж продовжують бути актуальними. Вибираючи їх, ви не прогадаєте.

На зміну анімалістичному леопардовому і зміїному приходить зебра.

Ну і самий незвичайний і непередбачуваний - неоновий лайм для яскравих і екстравагантних особистостей.

Модні тенденції осінь-зима 2019 в рамках ділового стилю

Кежуал, стритстайл - це звичайно добре, але що робити, якщо ви більшу частину свого часу проводите на роботі в стінах офісу? Тоді вам потрібно звернути увагу на більш суворий осінній лук, але який теж буде вписуватися в модні тенденції осінь-зима 2019.

Насамперед, придивіться до подовженому жакету з стандартним відворотом. Цю універсальну одиницю одягу можна буде використовувати в більшості нарядів.

Далі, не забуваємо про спідниці-міді, бажано з міцної тканини, в дрібну клітку..

Завужені брюки нейтральних тонів - хороший вибір, стильно і зручно.

Білі блузи відмінно доповнять светри та кардигани. Вони створять особливий затишок навіть в робочій обстановці.

Для менш формальних образів підійдуть водолазки, гольфи, тоненькі кофтинки без глибоких вирізів. Повсякденні образи з ними - саме те.

Плаття прямого крою з довгим або ¾-рукавами одягайте в випадках, коли вам хочеться виглядати максимально жіночно і привабливо.

Що стосується аксесуарів то слід придбати пару ременів шириною 3-4 см, компактну сумочку якої-небудь геометричної форми, шийні шовкові хустки і мінімалістичні прикраси.

Складаємо гармонійні повсякденні образи

Отже, розглянувши, що у нас модненького на майбутню осінь, приступимо до найголовнішого - сформуємо пару-трійку варіантів на кожен день.

Вільні темно-сині джинси, картата сорочка, в’язаний джемпер, грубі черевики, рюкзак і вперед - на зустріч міській суєті.

Кремова спідниця-плісе, коричнева кофта, ремінець, що підкреслює талію, бежева сумка і замшеві чоботи - бездоганний осінній лук готовий.

Платтячко у відтінку стиглої вишні на запах, нюдові човники, поверх - світло-бежевий тренч і в руках кораловий клатч - і ви неповторна.

Блузка в квіточку, вовняний пуловер кольору хакі, темні злегка укорочені брюки, з взуття - супертрендові челсі і всі погляди будуть адресовані вам.

Ці всього лише кілька прикладів налаштують вас на вірний шлях і потрібну хвилю. Надихайтеся ідеями і творіть.