Модний одяг в гардеробі! Секрети універсальності образів!

Модний одяг в гардеробі! Секрети універсальності образів!

Модний одяг або універсальні речі - чому віддати перевагу?

Модний одяг - це те, що завжди привертає увагу, те, що здатне прикрасити будь-яку жінку, невичерпне джерело натхнення і самовираження. Так легко зловити цю невтомну, швидкоплинну хвилю, і так важко зупинитися і не скупити зайвого.

Якщо у вас вже є база, то достатньо лише періодично розбавляти її модним новинками, що припали до душі. Саме таким чином можна підібрати неймовірно стильні образи. Тому що якщо постійно користуватися тільки основою, то вони стануть нудними і без родзинки.

Давайте ж розберемося, що з численних дизайнерських задумок варто придбати. Адже від того чи знаєте ви як скласти гардероб правильно, залежить ваш щоденний вихід у світ та гарний настрій на весь день.

Must have №1 - що-небудь в клітку. Цей принт просто вкорінився в трендах і не бажає їх залишати. Так що радимо запастися подібними екземплярами.

Довгі широкі штани візуально додадуть вам росту, зроблять стрункішою. Так що однозначно купувати. Складати з ними стильні образи тільки в задоволення.

Брючний костюм типу чоловічого, вільний з масивними плечима - незамінний помічник. Щоб образ був жіночним, можна підкреслити талію ремінцем.

Модний одяг в переплетенні зі стандартним - відмінний тандем, так що не потрібно мучитися з вибором, а краще поєднувати.

Як скласти гардероб своєї мрії

Це не так складно і разом з тим дуже цікаво. Як театр починається з вішалки, так ідеальний гардероб - з базових речей. Вони повинні складати більше половини від усіх інших, бути в нейтральній кольоровій гамі, без яскравих акцентів, декору і добре комбінуватися між собою

Верхній одяг варто обирати якісний і в спокійних тонах. Універсальні речі в цій категорії - пальто-халати, тренч, шкіряна куртка, пуховик.

Для першого шару на верх, у вас повинні бути в наявності кілька топів на бретелях, пастельна сорочка, футболка, гольф, светр.

На наступний шар підійде подовжений піджак, жилет, кардиган.

На низ обов'язково мати прямі брюки, спідницю довжиною міді - олівець або ж трохи розкльошену, джинси. На один нижній елемент має припадати десь приблизно три верхніх.

З колірної гами віддаємо належне білому, чорному, бежевому, сірому і тому, що підходять за кольоротипом. Це досить корисна інформація, щоб розуміти які відтінки вам до лиця.

Скористайтеся нашими підказками, і нехай питання як скласти гардероб, про який ви мрієте від нині вас не турбує.

Збираємо стильні образи на всі випадки

Універсальні речі насправді творять чудеса. Навчившись комбінувати комплекти з ними, вам буде в чому вийти і в світ, і на бенкет, і в добрі люди, як то кажуть. Так що не будемо втрачати час і спробуємо поекспериментувати прямо зараз.

У першому варіанті використовуємо спідницю-міді А-силуету з кокеткою і улюбленим узором, але не сильно яскравим, заправляємо в неї однотонну блузу, розділяючи їх ременем середньої ширини і надягаємо ботильйони на стійкому каблуці.

У другому - беремо класичні брюки-палаццо, блузку з рукавами-ліхтариками і доповнюємо картатим жилетом. Туфлі-човники, компактна сумка і елегантний образ готовий.

Ми навели парочку максимально легких і привабливих луків, в яких ви зможете піти і на роботу, і на прогулянку, і на зустріч.

І пам'ятайте, головним секретом універсальності нарядів є їх простота, відсутність кричущих кольорів, помітних принтів і складності крою. Мабуть, в цьому вся істина. Тут мінімалізм і лаконічність кращі друзі.