Модний гардероб 5 трендових луків сезону Весна`19

Модний гардероб 5 трендових луків сезону Весна`19

Головні тренди 2019 - чим поповнити свій гардероб

Передчуття зустрічі з весною з кожним днем ​​все сильніше охоплює серця всіх модниць. У нетерплячому очікуванні проходять зимові тижні і розігрівається бажання красуватися під весняними променями сонця в неповторних нарядах. Цікаво, чим нас порадують тренди 2019 роки? Може здатися, що квітковий принт буде вже моветон, а ні, він так само актуальний, адже з чим же ще асоціюється ця прекрасна пора як не з яскравими і милими квіточками? Якщо у вас з якоїсь причини немає ще жодної речі з таким чудовим забарвленням, тоді купуйте не сумніваючись.

Сітка несподівано вписалася в тренди 2019 і прикрасила колекції багатьох дизайнерів. Можна відчути себе золотою рибкою, що заплуталася в риболовних снастях. Срібний дощ так само прольється в новому сезоні, тому люрекс, паєтки та те, що має колір срібла на піку популярності.

Рюші, банти, тканинні троянди, бавовняне мереживо, кроше, корсети, рукава-ліхтарики, балетні пачки, пір'я - топова мода весна 2019, і за сумісництвом любов всіх романтичних, мрійливих осіб, жіночність і ніжність в чистому вигляді.

Східні і архітектурні мотиви увірвалися на модні подіуми і підкорили більшість своєю екстравагантністю. Леопардове забарвлення злегка поступається зміїному, але анімалістична тема залишається в тренді. Нюдові тони продовжують панувати на святі моди. Бежеве, кремове, пастельне в епіцентрі уваги.

 

Мода весна 2019 - фантазуємо, експериментуємо

Що з чим носити, як найбільш вдало скомбінувати одяг, чим доповнити модний лук - одвічні питання в голові будь-якої жінки, небайдужої до моди. Виходячи з останніх тенденцій спробуємо розібратися в цій нелегкій, але дуже цікавій справі.

Наймодніші кольори майбутнього сезону - відтінки коралового, червоного, помаранчевого, рожевого, хакі. Можна навіть поєднувати непоєднуване на перший погляд, а саме червоний з рожевим. Міксуйте принти. Горох, клітка, розмиті орнаменти, акварель, міські пейзажі дуже актуальні. Сміливо комбінуйте їх в своїх образах і не бійтеся помилитися. Цього разу це буде складно зробити. Монохром набирає обертів і тотал-лук, який має на увазі підбір речей в одній палітрі, теж дуже популярний.

>Сарафани, плаття, блузки на запах знову в модному строю і підійдуть для всіх типів фігур. Велосипедки, шорти-бермуди, брюки-карго з накладними кишенями - специфічний одяг, звичайно не для широких мас, але також має місце бути в списку трендів. Ну і яка ж весна без пальто. Ця річ обов'язково повинна бути у вас в весняному арсеналі.

 

Підбираємо модний лук: 5 варіантів бути чарівною цієї весни

Ми вирішили спростити життя тим, у кого немає часу ретельно продумувати свої аутфіти, і пропонуємо вашій огляду кілька трендових образів, які потрапляють в прямо в ціль категорії мода весна 2019.

Стильний образ №1. Бежевий брючний костюм в доповненні з блузкою в квіточку, кремовими човниками і невеликим клатчем - і ви уособлення наймодніших тенденцій весни.

Стильний образ №2. Біла блуза у великий горох з рукавами-буфами в поєднанні зі шкіряною спідницею довжини міді прямого крою в світлому або в темному відтінку, зверху можна накинути піджак, кардиган або пальто в залежності від погоди. Із взуття - туфлі на високих підборах в тон маленької сумочки. Так-так, в цьому зараз ми знову підбираємо їх в єдиній кольоровій гамі.

Стильний образ №3. Джинси з вареного деніму, однотонна сорочка або топ, піджак в клітку - шотландку або віндзорську. Що стосується взуття, зупиніться на білих кедах або чорних лоферах. Шию можна прикрасити шарфом або хусткою. Ідеальний модний лук в стилі кежуал.

Стильний образ №4. Топ-кроше, спідниця-кльош з плісировкою, тонкий ремінець, туфлі-козачки, сумочка через плече, акуратно збори назад волосся за допомогою шпильок, великі сережки, сонцезахисні окуляри - і ви немов зійшли зі сторінок свіжого випуску глянцевого журналу.>

Стильний образ №5. Якщо ж ви зібралися на вечірку або святковий захід вибирайте наряд з парчі, вона тепер в моді. Одягнувшись в парчеве міні-плаття зі зміїним візерунком, будете королевою вечора, виблискуючи в наймодніших новинках.