Мода з формами! Як підкреслити свою унікальність!

Мода з формами! Як підкреслити свою унікальність!

Пишні форми - що слід врахувати їх власницям

Десятки років ми спостерігаємо на обкладинках глянцевих журналів, на телебаченні, в більшості рекламних кампаній заповітні стандарти уявної краси. Худорляві моделі і їх ніжний образ стали своєрідним еталоном і прикладом для наслідування незадоволених собою жінок. Сьогодні, сприйняття таких шаблонів докорінно змінюється, і таке поняття як свобода, виступає основним критерієм не тільки в світових трендах, адже одяг великих розмірів, той же оверсайз є таким, а й у власному прийнятті, що означає вихід за рамки загальноприйнятих канонів. Такий напрям як бодіпозитив блискавично набирає обертів, закликаючи полюбити себе зі своїми недоліками, які по ряду причин не можна виправити протягом швидкого часу. Суть в тому, що, коли ви зробите переоцінку цінностей, хід думок зміниться в кращу сторону, внаслідок чого відбудуться позитивні зміни і зовні. Насправді пишні форми - це дуже навіть привабливо, і певній кількості представників чоловічої статі імпонують виключно дами, які ними володіють. Тому будучи в їх числі, з вдячністю сприймайте дари, якими вас нагородила матінка-природа, створюйте ніжний образ, підкреслюйте свої переваги, любіть і поважайте своє тіло, доглядайте за ним, і воно обов’язково відповість вам взаємністю.

Одяг великих розмірів - керівництво по експлуатації

Маючи пишні форми в своїй статурі, ви напевно знаєте, як одягатися повненьким і що таке одяг великих розмірів, придбати який в наш час не складе особливих труднощів. Бренди охоче випускають ростовки з його наявністю. Є навіть спеціалізовані магазини, які орієнтуються тільки на такі розміри, при чому вони користуються заслуженою популярністю, адже не така вже і велика кількість представниць, які можуть похвалитися ідеальними формами.

В даному випадку важливо навчитися створювати ніжний образ, щоб здаватися тендітною і жіночною. Не треба обтяжувати наряд, трендовою зараз багатошаровістю, зайвими стильними аксесуарами, що неабияк додає масивності. Уникайте будь-яких безформних балахонистий речей, які здатні тільки спотворити будь який лук, а також сильно обтягуючих, які підкреслять те, що не треба.

При покупці обов'язково звертайте увагу на склад матеріалу, щоб після кількох прань не загубився зовнішній вигляд і початковий розмір. Періть і прасуйте, виконуючи рекомендації, зазначені на етикетці. Зберігайте на вішалках або акуратно складеними.

Як одягатися повненьким, щоб виглядати надзвичайно

Існує чимало секретів, як одягатися повненьким, і як за допомогою предметів одягу підкоригувати свої пропорції, щоб виглядати якомога виграшно.

Доведеться утриматися від таких фасонів, візерунків, тканин, декору, які візуально надають об’ємів. Тут спрацьовує істина - чим простіше - тим краще.

Якщо вам подобається смужка, то ніяких горизонтальних ліній, тільки вертикальні і не широкі.

Те ж можна сказати і про великі принти. Величезний горох або квіти будуть тільки акцентувати погляд на проблемних зонах, а ось дрібні і середні деталі - навпаки.

Різні волани, рюші, баски, плісе - з цим всім обережніше. Адже наша мета - мінімізувати, а не збільшити. Навіть якщо шалено хочеться, не варто ризикувати, тому що особистий дискомфорт не дозволить вам сповна насолодитися модним аутфітом. Ну хіба що ви в захваті від себе і своїх форм - тоді можливо, але наврядчи у когось це викличе захоплення.

Прямий крій, довжина міді, не надто глибоке декольте, спокійні тони, мінімалістичні прикраси - це ваша тема. Звичайно ж, прекрасній статі з округлостями складніше підібрати собі гардероб ніж струнким особам, але і цікавіше. Адже коли ми стикаємося з якимись труднощами і вирішуємо їх, то пишаємося собою значно більше, ніж якщо це виходить з легкістю. Так що не здаємося і вчимося цінувати, те що маємо.