Корпоративний стиль, як одягатися в офіс влітку ?!

Корпоративний стиль, як одягатися в офіс влітку ?!

Літній діловий образ - комфорт перш за все

Елегантність, стриманість, лаконічність - основні моменти, які треба враховувати при формуванні стилю для формального середовища. Але не треба забувати, что жінки схильні до постійних змін, потягу до експериментів і порушенны встановлених догм. Їм не терпиться бути привабливими і відчувати себе стильно і зручно одночасно. Тому сильно строгий дрес-код може порушити жіночу гармонію, особливо влітку, коли хочеться постати перед світом у всій красі. В такому випадку, потрібно максимально привнести жіночність і трішки романтичності в свій діловий образ, а також навчитися безпомилково комбінувати елементи, які включає офісний одяг влітку

Розглянемо, як правильно поєднувати речі по кольоровій гамі. Є два способи.

Діловий образ-монохром передбачає, що сорочка світліша на пару тонів костюма або його складових окремо. Наприклад, молочна легка жіноча блуза і кремові брюки.

Діловий образ на контрасті - блуза світла, а піджак і низ - темні. Класичний варіант - біла легка жіноча блуза і чорна спідниця з тонкої тканини.

Яскраві кольори - червоний, оранжевий, фуксія недоречні в даній обстановці, їх варто приберегти для розваг або прогулянок.

Не менш важливо щоб офісний одяг влітку не була занадто приталений і облягаючий. У ньому буде спекотно і некомфортно. Спідниця з тонкої тканини міді прямого крою в поєднанні з невагомим блузоном - відмінне рішення в цій ситуації.

Офісний одяг влітку - створюємо чудові луки

Для прекрасної статі просто необхідно вміти підбирати бездоганні вбрання в офіс, адже імідж, репутація і навіть кар'єра безпосередньо залежать від цього. Чим краще і ефектніше вигляд, тим більше ви стаєте впевнені в собі і своїх силах, що значно підвищує шанси на успіх.

Ідеальний діловий образ на літо - легка жіноча блуза і спідниця з тонкої тканини.

Ми вибрали для вас кілька свіжих образів, які не тільки надихнуть вас на нові ідеї, а й дозволять бути красивою і неповторною.

Комплект Альба з блузкою в квітковий принт Армель - неймовірний мікс в нюдових тонах.

Темно-синя спідниця Патриція з блузою Алуніт - те, що треба для офісних буднів.

Сарафан Версаль самодостатня одиниця, яка чудово впишеться в ваш офісний аутфіт.

Можна накинути зверху жакет Лузана або Ейрін.

Спідниця Тільда ​​в поєднанні з верхом Іналь - універсальний тандем для бізнесвумен.

До будь-якого з вищенаведених образів підійдуть туфлі-човники і невелика сумка. Замість прикрас можна скористатися хорошими наручними годинниками.

Корпоративний стиль - головні акценти

Офісний одяг влітку - один з напрямків корпоративної етики компанії, який впливає на її престиж і авторитетність. Ну і звичайно ж, безумовно мотивація і працездатність співробітників. Видаються спеціальні кодекси, які регулюють це питання. є чіткі стандарти, що можна носити, а що заборонено, які бажано виконувати, адже одяг працівників є практично обличчям фірми.

Глибоке декольте, міні, прозорі тканини, масивні аксесуари в списку неприйнятних, так як відволікають від робочого процесу.

Вітаються спокійні кольори - сірий, бежевий, коричневий, пастельні відтінки. Обов'язково без принтів, малюнків, паєток, стразів, бахроми і інших штучок, які так подобаються жінкам. Допустима смужка і дрібна клітка.

Довжина спідниць і суконь до коліна і трохи нижче, туфлі на невисокому каблуці, босоніжки не допускаються.

Кожна організація встановлює свої рамки, у кого-то вони дуже вузькі, у інших лояльніше, але виглядати пристойно і гідно повинен кожен. Слід ретельно ставитися до свого зовнішнього вигляду, у що ви одягнені, як причесані і тоді робота буде приносити вам тільки задоволення.