Комбінуємо яскравий одяг правильно!

Комбінуємо яскравий одяг правильно!

Яскравий одяг - стовідсотковий літній хіт

З чим у вас асоціюється літо? Ми просто впевнені, що яскравий одяг входить в цей список.

А коли, як не в літню пору хочеться красиво вбиратися, виблискувати і радіти життю. Плаття в кольоровий принт - незамінний атрибут в будь-якому жіночому гардеробі. Це безперечне втілення жіночності, романтичності і стилю, які завжди і для всіх актуальні, поза часом і модою. У поєднанні з босоніжками і компактною сумочкою або кедами і рюкзаком - два відмінних варіанти для прогулянок в чудову погоду. А в яких тільки кольорах не представлені сарафани, комбінезони, туніки, просто очі розбігаються. Ідеальний симбіоз - білий верх або низ в доповненні з чимось надзвичайно чудовим і барвистим.

Геть однотонні сірі, чорні, темно-бежеві зовсім не літні кольори, прибережіть їх на осінньо-зимовий період. Хай живе соковитий яскравий одяг!

Найпопулярніші літні кольори

Щоб залишатися в модних рядах і не пасти задніх потрібно орієнтуватися в новинках і вивчити які літні кольори будуть превалювати в цьому сезоні.

Живий корал - дуже цікавий і незвичайний відтінок червоного. У ньому ви обов'язково виділитеся з натовпу. У нашому костюмі Фаберлен ви будете просто чарівні. Пам'ятайте, придбаний одяг онлайн - тотальна економія вашого часу.

Гірчичний, лимонний, жовтий, помаранчевий - самі сонячні й життєрадісні в кольоровій гамі. Блузи Пенелопа, Шейк налаштують вас на хвилю позитиву.

Фієста - яскраво-червоний підійде для енергійних пристрасних персон, які не бояться ніяких викликів долі. Платтячка Феліче і Сібель якраз для них.

Чисто дівочі насичений рожевий і ніжний ліловий теж в тренді. З нейтральних - кремово-бежевий, айворі, темно-синій.

Кольоровий принт: як і з чим поєднувати

Неможливо пропустити цю пору року жодного разу не використавши кольоровий принт, який підходить для всіх жінок незалежно від віку, статури, кольоротипу. Адже вони просто створені одне для одного. Одягнувшись в такий наряд, ви відразу ж підіймете настрій не тільки собі, а й усім оточуючим. Але не варто перестаратися з безліччю різних фарб в одному образі, а то ризикуєте виглядати як клоунесса. Важливо знати за якими принципами можна поєднувати кольори.

Дизайнери рекомендують не застосовувати більше трьох в єдиному луку. Розберемо пару варіантів комбінацій. Червоний непогано виглядає з яскраво-синім, білим і неоновим, кораловий з бузковим, фіолетовим і салатовим. Оливковий сміливо можна вдягати з блакитним, приглушено-синім і бордовим. Коричневий з морським синім і зеленим.

Можливо у вас немає такої кількості яскравих речей, тоді негайно спішіть виправляти ситуацію. Одяг онлайн неодмінно допоможе вам це зробити.

Одяг онлайн - швидко, надійно, доступно!

Що може бути більш виснажливим, ніж в спекотні дні бігати по магазинах у спробах купити обновки своєї мрії? Цей час краще провести в повному релаксі десь на пляжі або в кафешці за чашкою чаю. Ми пропонуємо вам прекрасну альтернативу такому тривалому і втомливому ​​шопінгу - інтернет магазини, в яких можна годинами вибирати одяг, зручно сівши на улюбленому дивані попиваючи каву.

На нашому сайті, як і інших, весь товар розділений на категорії, а також існує рядок пошуку, що значно спрощує завдання. Найчастіше діють акції, що дозволяє отримати хороші знижки на вподобані вироби. Має місце бути і бонусна програма для постійних покупців. Загалом купа плюсів і привілеїв для найцінніших клієнтів.

Щоб ви не шукали, ви це знайдете і залишитеся задоволені. Ми вам гарантуємо!