Кольори осені ... або, як підкреслити свій стиль!

Кольори осені ... або, як підкреслити свій стиль!

Викриваємо модні кольори осінь 2019

Завдяки інституту Pantone, який кожен сезон надає лінійку трендових відтінків, нам простіше орієнтуватися в кольоровій гамі при підборі нарядів. Всі ми вже знаємо, який колір в моді 2019, це той самий живий корал, а ось які наймодніші кольори осінь 2019 зараз дізнаємося.

Гаряченький перець чилі для сміливих і пристрасних натур. Яскравий одяг в такому тоні стане просто магнетичним. Ніхто не зможе пройти повз, не окинувши вас поглядом.

Велосипедний - родич бордового - чи не найпопулярніший в палітрі модні кольори осінь 2019. Чудовий і розкішний в будь-якому образі.

Персикові кремовий і рожевий такі м'які і теплі, немов промені сонечка. Нарядні платтячка в них будуть виглядати ну дуже мило.

Кам'яниста дорога, цукровий мигдаль, темний чеддер, помаранчевий тигр - ці насичені кольори, в принципі, є актуальними завжди в цей період. З ними вийдуть найстильніші луки.

Мідний купорос і фруктовий голуб так і ваблять як солодкі льодяники в дитинстві. Не зовсім в осінніх мотивах, звичайно, але з експертами не посперечаєшся.

Галактичний синій і едем досить гарні і глибокі, підходять для вечірніх виходів у світ.

Яскравий одяг для найбарвистішої пори

Дізнатися який колір в моді 2019 не складе особливих труднощів, а ось що з ним робити далі, як адаптувати його під свій гардероб і стиль, не таке вже й легке завдання.

Якщо ви з тих, хто терпіти не може нудні пастельні тони, а прихильниця кричущих і помітних, то яскравий одяг напевно вам до душі.

Відлуння червоного, жовтого, зеленого будуть у вас в розпорядженні, щоб створювати кожен день екстравагантні стильні луки.

Але щоб не виглядати занадто строкато, потрібно витримати міру, і намагатися не поєднувати більше трьох кольорів. Досить зробити акцент на якомусь яскравому предметі, а в іншому віддати перевагу нейтральним. Наприклад, надіти базовий бежевий гольф, джинси, а зверху накинути хустку або шарф у всіляких абстракціях, і повірте, вражаючий вид вам забезпечений.

Не варто бояться яскравого одягу, так, з ним складніше, але зате більш захоплююче. Ну хіба що ви вважаєте за краще не виділятися з загальної маси, тоді ця історія не для вас.

Стильні луки не дадуть нудьгувати

Надихнувшись показами дизайнерів і колекціями модних брендів спробуємо створити свої стильні луки, використавши модні кольори осінь 2019.

Отже, перший повсякденний аутфіт, відповідний останнім тенденціям - темно-коричневі вільні штани, з високою посадкою, доповнені знімним поясом і кишенями, приглушено-помаранчева блузка і кардиган грубої в'язки. Із взуття - класичні лофери, з аксесуарів - компактна сумочка стандартної форми.

Наступний вигляд для зустрічей і прогулянок - довга світло-бежева сукня в клітку, поверх подовжений жакет з відворотом, замшеві ботильйони і об'ємна сумка.

Ще один відмінний лук - нюдова кофтинка, спідниця-міді в дрібну клітинку і коричневий жилет з невеликим коміром-стійкою. Розфарбувати робочі будні? Та легко.

А ось елегантна блуза на запах з незвичайним принтом в поєднанні з чорною спідницею прямого крою зроблять з вас справжню леді.

Ну і нарешті, безсумнівний хіт цього року, адже який колір в моді 2019 – так-так, кораловий брючний костюм стане родзинкою у вашому модному арсеналі одягу.

Ми привели в приклад кілька чудових варіантів як скомбінувати демісезонні речі в цікавому ключі, а вам слід всього лише придбати бракуючі пазли, щоб зібрати вражаючу картинку. Нехай ця осінь стане для вас незабутня!