Їх багато не буває! Ідеальне плаття для Вашої осені!

Їх багато не буває! Ідеальне плаття для Вашої осені!

Базовий гардероб на осінь - чим необхідно запастись

У наближенні цієї чудової пори, насамперед подумайте в чому ви будете її зустрічати. Сховавши літні платтячка, маєчки, шортики подалі, потрібно ретельно спланувати свій базовий гардероб на осінь, щоб холодні дні, а може і дощові, не застали вас зненацька, а змусили тільки насолоджуватися ними.

З верхнього одягу - тренч, пальто і шкіряна куртка - три головних герої. Маючи хоча б щось з перерахованого, ви не пропадете, але краще обзавестися ними всіма. Бежевий, сірий і чорний - найвдаліші кольори для них.

Подовжений жакет, бажано в дрібну клітинку - корисне вкладення в базовий гардероб на осінь. Можна вдягати під джинси, брюки і навіть поверх на плаття для офісу.

Універсальна річ, однозначно заслуговує на увагу.

Спідниця міді, злегка розкльошена до низу або плісе, яка ще досі в моді, повинні обов'язково поповнити арсенал, адже це дуже жіночний одяг.

Светри, джемпери, кардигани - значущі предмети одягу в цей період, можна навіть сказати - пряма асоціація з осінню. Колірна гамма близька до осінніх фарб.

Вироби з деніму теж займають особливе місце у всій цій історії.

Ну і нарешті, трикотажне плаття. Поговоримо про нього докладніше.

Трикотажне плаття - фаворит прийдешнього сезону

Як думаєте, який самий жіночний одяг буде радувати вас цієї осені?

Варіантів не так вже й багато. Йдеться, звичайно ж, про трикотажне плаття.

Різноманітність фасонів, кольорів просто немислиме. Ви зможете підібрати будь-який на різноманітні випадки життя. Будь-то плаття для офісу або на святкові заходи - знайдеться всяке.

Плаття для офісу має бути певної довжини, не надто коротке, ідеально - трохи нижче коліна. Ніяких глибоких декольте, мережив, паєток, стразів, яскравих принтів. Лаконічність, стриманість, мінімалізм тільки вітаються. Рекомендуються базові спокійні тони. Придивіться до моделей Аеліта, Велия, Мегі, Рубі - це те, що вам треба.

А ось для вечірніх походів, будь ласка, сильно обтягуючі, ультраміні, вирізи, прозорі тканини і як можна більше блиску, взагалі фантазії є де розгулятися. Такі вироби як Рита, Івіта, наприклад, говорять самі за себе.

У таких платтях ви будете почувати себе комфортно, не промерзнете вже точно, адже здоров'я найважливіше.

І запам'ятайте, якщо правильно доглядати за ними, прати вручну при низькій температурі води або на делікатному пранні, то вони послужать вам відносно довго.

Жіночний одяг прикрасить в будь-яку погоду

Одне з визначальних призначень жінки - прикрашати світ в самому прямому значенні цих слів. Своїм зовнішнім виглядом, посмішкою, турботою, добрими справами. Бути сильними, витривалими, працьовитими - це перш за все справа чоловіків. Які б важкі ситуації не були в житті, не забувайте про себе кохану, холіть і плекайте себе, постійно наряжайтесь, адже від вашого самопочуття залежить настрій оточуючих.

Коли ви відчуєте себе справжньою леді - впевненою, самодостатньою, щасливою, ви будете випромінювати позитивну енергетику, всі так і тягнутимуться до вас.

Найпростіший спосіб відчути себе привабливою - одягнути красивий наряд, зробити легкий макіяж, зачіску і вийти в світ, і важливо не куди, а з ким - з коханим, подругами - вирішувати вже вам. Яка б на вулиці не була погода, варто завжди виглядати гідно - модно і охайно. Так ось, озбройтеся знаннями про останні тренди, виберіть для себе найкращі і прийнятні і мерщій вирушайте на шопінг. За статистикою це ледве не найкращий засіб від депресії і осінньої хандри. Почуття вищого задоволення буде вам забезпечено.