Готуємося до весни, або що має бути в шафі кожної модниці.

Готуємося до весни, або що має бути в шафі кожної модниці.

Зустрічаємо з нетерпінням: модна весна 2020

А хто це наближається до нас із таким завзяттям? Невже модна весна 2020 власною персоною? А як же, саме вона. Після холодної нудної зими - справжній порятунок для всіх модниць. Нарешті можна буде скинути з себе набридливу теплу екіпіровку та одягтися в який-небудь трендовий образ. Так що слід поскоріш оновлювати свій весняний гардероб.

Які ж модні тенденції нас очікують в цьому сезоні? Коротко проаналізуємо покази дизайнерів і відзначимо самі топові.

Складно уявити цю пору року без квіткового принта. Але в цей раз все має бути максимально ніжним, немов зійшовши зі сторінок дитячих книжок. Суцільна потіха для романтичних дівчат.

Total look з деніму, бажано в єдиній кольоровій гамі - актуальний і практичний, буде доречний в більшості ситуацій.

На вулиці червоних ліхтарів. Саме таку асоціацію викликають вечірні сукні в цьому яскравому кольорі з об'ємними рукавами-ліхтариками, рюшами, воланами. Зухвало і вражаюче.

Модна весна 2020 неможлива без чорно-білого геометричного візерунка, будь то клітинка, смужка, кружечки або ромбики. Таке базове плаття стане незамінним.

Тримаємо курс в цьому напрямку і виглядаємо надзвичайно.

Чим поповнити весняний гардероб

Напередодні квітучої пори добре було б скласти свій ідеальний весняний гардероб. Що ж в обов'язковому порядку необхідно мати в ньому?

З верхнього одягу - чорний тренч, схожий на чоловічий. Ставка на мужність і драматичність. А також бомбер в стилі ретро.

Маст хев для ділових жінок - брючний костюм з жилеткою. Плечі повинні бути масивні, штани вільні.

Футболка-поло. Цю чудову річ можна носити як із спортивними штанами, так і з платтями та спідничками. Простий і зручний верх для весняних нарядів.

Базове плаття. З цим предметом можна запросто створити трендовий образ, використавши якусь новинку.

Темно-синій піджак, що нагадує шкільний, зробить весняний образ стриманим і лаконічним. Для офісного співробітника корисний атрибут.

Блискуче золотисте плаття потрібно приберегти, щоб скрасити будь-який святковий захід.

Спідниці довжини міді з невеликим розрізом збоку. Не здають позицій і продовжують залишатися в тренді.

Вироби з глибоким V-подібним декольте, напівпрозорі, з мереживом - сексуальність в повному своєму прояві.

Якщо у вас ще поки немає цих чудових речей в шафі, то поспішіть їх придбати, адже весна вже на підході.

Трендовий образ - який він цієї весни

Давайте полегшимо багатьом задачу і продумаємо декілька аутфітів на різні випадки життя, які відповідали б запитам останніх віянь моди.

Отже, якщо нам потрібно на роботу в офіс, візьмемо базове плаття прямого крою, ніжно-кремового відтінку без зайвих деталей, нижче коліна. Додамо поверх подовжений картатий жакет і виділимо талію вузьким ременем.

Якщо ми раптом вирішимо трохи розвіятися і сходити на вечірку, тоді надягаємо темно-сіру легку блузку з красивої фактурної тканини, яка зав'язується на бант і має широкі рукави, зібрані знизу на резинку, доповнюємо її короткою перламутровою міні-спідницею. Дуже спокусливий і ефектний образ.

Коли подруги запрошують в кафешку або на шопінг, тут знадобляться улюблені джинси, але, краще, звичайно, щоб вони були вільнішими, разом з кофтинкою в тропічних мотивах, яка додасть особливої ​​родзинки, адже таке розфарбовування на піку популярності. Із взуття найбільш вдало виглядатимуть черевики на шнурках або кеди.

Ми постаралися надати вашій увазі найгарячіші хіти, які будуть трендовими найближчим часом, а деякі вже й так в топі. Так що досить чекати слушного моменту, починайте змінюватися прямо зараз.