Готуємося до стильної зими!

Готуємося до стильної зими!

Розбираємо тренди 2019 зима

Сучасним жінкам важливо завжди бути на модній хвилі, так давайте ж дізнаємося, що одягнути цієї зими, щоб виглядати чудово.

Верхній одяг дуже важливий предмет гардероба в холодну пору року. В списку тренди 2019 зима своє почесне місце займає об'ємний довгий пуховик. В нього можна закутатись немов у ковдру і насолоджуватися таким затребуваним затишком. Дублянки, шубки з штучного хутра теж входять в тренди 2019 зима.

Светри оверсайз з V-подібним вирізом також варті уваги. Їх неймовірно зручно комбінувати в багатошарових образах.

Шкіряні вироби. Ось прям з голови до ніг одягайтеся в шкіру і будете самими стильними.

Твідові костюми - красиво, жіночно, практично. На роботу, прогулянку, побачення - бездоганний варіант, що одягнути.

Клітка не перестає бути актуальною. Велика, дрібна, віші, шотландка, віндзорська - вибирайте будь-яку, яка більше всіх подобається і будете в тренді.

Міні-плаття з 90-х, паєтки, пір'я - свята наближаються, а це значить потрібні блиск і епатаж. Гарна ідея в чому зустріти новий рік.

Що стосується колірної палітри, то на ряду з усіма бежевими і коричневими відтінками дуже популярні яскраві насичені тони синього, рожевого, жовтого, бірюзового.

Зима 2020: які новинки моди нас чекають

Ось-ось і до нас у двері постукає гостя - зима 2020. І хоча багатьом не до душі її холоди і морози, але якщо завчасно подбати про свою екіпіровку, то не така вже вона буде небажана.

Що ж такого цікавенького придумали дизайнери і чим нас порадують? А нумо з'ясуймо, до чого варто придивитися і що одягнути цієї зими.

Кейпи - спеціальні накидки з прорізами замість рукавів. Вони можуть бути як з капюшоном, так і без. Цей атрибут відомий з давніх часів, його носили королі, лицарі, священнослужителі. А тепер він увірвався в останні новинки моди.

Чоловічі брючні костюми з масивними плечима, але з акцентом на талії у вигляді ременя, додадуть власниці впевненості в собі і своїх можливостях.

Стиль преппі. Блузочка під кофточку в ромб, картата спідниця-міді, і ви ніби студентка якогось престижного британського коледжу. Насправді непоганий наряд і для офісного співробітника. Так що обов'язково придивіться.

Якщо говорити про аксесуари, то новинки моди тут проявляються в хутряних сумках, масивних ланцюжках, широких поясах з великими пряжками і балаклавах.

Як бачите, зима 2020 обіцяє бути дуже навіть помітною і зовсім ненудною.

Що одягнути цієї зими, щоб було тепло і стильно

Ознайомившись з діючими тенденціями моди, спробуємо пофантазувати і створити кілька зігріваючих і привабливих зимових аутфітів.

У першому використаємо вовняні брюки в невелику малопомітну клітинку з вільними штанинами, блузку медового кольору з незвичайним леопардовим принтом і бантом біля шиї, яка і стане родзинкою, а поверх сірий жилет напіввільного крою на запах.

Другий лук буде складено з плаття А-силуету довжини міді, з оригінальними збірками у горловини, чобіт і ремінця в світло-коричневому кольорі, і маленького акуратного беретика, який додасть незвичайного французького шарму.

Далі за основу беремо барвисту теракотову спідницю нижче коліна, з накладними кишенями і двома невисокими розпірками спереду, чорно-білу блузу і чорні лакові ботильйони. Зверху можна накинути жакет в тонку смужку. Рецепт шалено «смачного» вигляду готовий.

Нагадаємо, що речі варто купувати з міцних теплих матеріалів, щоб не тільки покрасуватися, але і не промерзнути, адже здоров'я - найголовніше. Бережіть себе в холодну пору року і наряджайтесь з розумом і зі смаком.