Домашній дрес-код або як виглядати стильно 24/7

Домашній дрес-код або як виглядати стильно 24/7.

Домашній одяг створить особливу атмосферу

Для істинної жінки не важливо, де вона знаходиться, їй необхідно завжди бути красивою і привабливою. І не тільки під час виходу в світ, але і вдома, особливо вдома. Адже це наш маленький світ, де ми займаємо дуже відповідальну посаду. Нас оточують самі рідні та близькі люди, і ми просто зобов'язані виглядати гідно. Ніхто не говорить вбиратися по самим останнім тенденціям в речі, які сковують рухи і аж ніяк не годяться для готування або прибирання, але ніяких штанів з розтягнутими колінами, витягнутих кофт і інших неохайних речей.

Постарайтеся зрозуміти, домашній одяг повинен бути чистим і не сильно зношеним, щоб вам самій було приємно його носити. Від цього безпосередньо залежить настрій і загальна обстановка в будинку - радість і затишок. Залежно від пори року, домашній одяг теж має сезонність. Восени і взимку, коли за вікном дощі, сніги і хуртовини, виникає бажання тепліше закутатись, щоб уберегтися від холоду і ось тут на допомогу прийдуть в'язані светри та кардигани. Також можна одягнути халат або спортивний костюм на флісі.

Найкрасивіший одяг для дому

Коли на вулиці панують весна і літо, навіть вдома хочеться парити в хмарах, надівши самі жіночні й романтичні наряди. Красивий одяг для дому в цю пору буде дуже навіть до речі. У ньому ви будете почувати себе легко, вільно, невимушено і сексуально - ваша друга половинка теж буде в захваті.

Плаття в білизняному стилі і на запах просто поза конкуренцією в цьому питанні. Вони виглядають чудово не тільки на святкових заходах, а й у домашній інтерпретації. Варто придивитися до виробів виконаних з невагомих матеріалів, таких як бавовна і віскоза. Краса і зручність будуть вам забезпечені.

Красивий одяг для дому підкреслить витонченість і красу жіночого тіла, ви будете королевою в своєму особистому домашньому королівстві. Така жінка вже точно не залишиться без уваги, компліментів і подарунків. Потрібно вміти надихати свого супутника, адже як всім відомо, чоловіки люблять очима. Не лінуйтеся встати раніше, добре укласти волосся, одягнутися якомога краще й день напевно буде прекрасним.

Домашній халат - практичність і комфорт

У будь-якому жіночому гардеробі обов'язково знайдеться домашній халат. Це універсальна річ, в якій дуже зручно займатися домашніми справами. Але ви повинні стежити за його станом, якщо він вже розтягнувся і вицвів, потрібно купити новий. Швидше за все, якщо ви користуєтеся ним щодня, він швидко втратить свій вигляд. Непогано б запастися кількома халатами для різного призначення.

Тільки прокинувшись вранці, ледве розплющивши очі, найзручніше накинути не себе бавовняний халат, він дуже приємний, і ви не відчуєте різкого контрасту, вибравшись з-під м'якой постелі. Після прийняття ванни або душу, пориньте в махровий домашній халат, він вбере залишки вологи і збереже тепло. У шовковому халатику, довжиною вище коліна, ви можете зустрічати коханого чоловіка з роботи або надягати ввечері для створення інтимної атмосфери. Ось бачите, не так вже й складно підібрати домашній халат на всілякі випадки проведення часу в будинку.

Жіночі піжами

У чому ви зазвичай відправляєтеся в обійми до Морфея? Є безліч варіантів, але найпоширеніший і комфортний, звичайно ж жіночі піжами. Їх виготовляють з найлегших тканин, таких як шовк, льон, бавовна, які дозволять шкірі дихати під час того як ви спите. Спочатку жіночі піжами служили виключно для сну, але у багатьох вони перекочували з ліжка в побут. І це має місце, а чому б ні? У красивому комплекті з сорочки і штанів не соромно навіть до гостей вийти. Також вони можуть бути у вигляді маєчки з шортиками. Такий грайливий формат відмінно підійде для спекотних літніх ночей. Футболка з бриджами, сукенка-сарафан - вибір насправді великий і залишається за вами.

Єдине, вибирайте жіночі піжами спокійних і ніжних відтінків - рожевого, блакитного, персикового, салатового з ненав'язливими принтами або візерунками. Віддавайте перевагу красивому домашньому одязі і отримуйте задоволення, адже що може бути краще, ніж залізти під плед в улюбленій піжамі з чашкою кави і насолодитися читанням книги або переглядом фільму.