До чого готуватися навесні? Модні жакети у Вашому гардеробі!

До чого готуватися навесні? Модні жакети у Вашому гардеробі!

Піджак жіночий - головний герой весняних трендів

Незважаючи на сніг і холод на вулиці, в повітрі вже відчуваються нотки наближення довгоочікуваної весни. Нарешті можна буде звільниться від цього набридливого верхнього одягу і постати перед світом у всій красі. Чим же здивують і порадують нас модні дизайнери з настанням весняно-літнього сезону?

Варений денім, різноманітність принтів («цар горох» продовжує бути на своєму заслуженому троні), накладні кишені, велосипедки, плісировка, мереживо, білосніжний мінімалізм, шкіряні спідниці, сукні з об'ємними рукавами - це хіти майбутньої пори. Нюдові відтінки так само залишаються в тренді. Але це не означає, що треба витрачати купу грошей на поновлення, досить прикупити пару новеньких речей, серед яких буде, наприклад, бежевий піджак жіночий або джинсовий подовжений жакет.

Жіночі жакети і піджаки здатні надати образу ідеального стилю, лаконічності, завершеності. Вони давно вже вийшли за рамки конкретно ділового стилю і відмінно вписалися в кежуал. І хоча спочатку вважалися виключно чоловічим одягом, але потім успішно перебазувалися в жіночий гардероб, так як це дуже універсально і практично. Навесні цілком гідно замінять куртки або кардигани жіночі, і будуть виглядати значно цікавіше. Це незамінний інструмент для корекції фігури, йому під силу врівноважити пропорції і образ вийде набагато гармонійнішим. У класичній моделі обов'язково повинні бути застібки, лацкани і відкладений комір, решта фасонів нестандартні, але тим не менше теж привабливі і унікальні.

 

З чим носити жіночі жакети?

Піджак жіночий має дуже багато інтерпретацій. Найпопулярніша - це жіночі жакети, особливість яких - приталений силует. Ще одна варіація - кардигани жіночі, і хоч їх і можна порівняти з довгими в'язаними або трикотажними кофтами з розрізом, але насправді це своєрідний різновид піджака. Блейзери - не така сувора модель, може бути прикрашена декором, кишенями, яскравими гудзиками. Крім вище наведених, виділяють також болеро, смокінг, пеплум, спенсер - кожен з них містить в собі ті деталі, яких потребуєте саме ви. З якими ж іншими категоріями найкраще поєднуються жіночі жакети?

Найзручніший і найпоширеніший варіант - джинси-скіні, майка або футболка в доповненні з кедами або ботильйони. Це нереально стильне рішення, яке увійшло в маси і підкорило вулиці фешн-міст. Піджак жіночий можна надягати поверх сукні або сарафана, але бажано, щоб вони були вільного крою. З брюками, сорочкою або блузкою - чиста класика, яка ніколи не втратить своєї актуальності. Спідниця-олівець - прекрасна пара жакету, а ще й з туфлями-човниками - неперевершене поєднання. Кардигани жіночі теж можна використовувати в цих же луках, в них вам буде тепло і комфортно.

 

Як правильно вибрати подовжений жакет

Якщо ви зважилися купити свій перший або навіть сто перший піджак, зробіть ставку на подовжений жакет. Спочатку слід зупиниться на однотонному, переважно спокійних відтінків - пудровому, кавовому, кремовому, молочному, сірому. Але якщо вам все-таки за смаком щось екстравагантне, тоді потрібні кольори яскравіші - червоний, фуксія, лимонний, смарагдовий. А можливо навіть з оригінальними принтами.

Дуже важливо щоб річ сиділа за розміром. Якщо у вас широкі плечі візьміть краще без підплечників, щоб не акцентувати увагу на проблемних зонах. Жінкам з пишними формами рекомендується уникати трикотажних виробів, так як вони підкреслюють зайву вагу. А ось худеньким добре імпонують кардигани жіночі. Рукава не повинні бути короткими, трохи нижче ліній на зап'ястях, коли руки опущені. Довжина за стегно підійде всім - і струнким і в тілі, так що сміливо купуйте такий фасон, тільки не забудьте приміряти перед покупкою, адже посадка повинна бути ідеальною. З цим предметом гардеробу вам вдасться завжди бути доречно одягненою - будь то робота, посиденьки з друзями, побачення, або навіть вечірка. Так що тепер ви точно знаєте, яка базова одиниця назавжди оселиться у вашій шафі.