Дівчина в брюках - елегантна строгість!

Дівчина в брюках - елегантна строгість!

Жіночі штани як це починалося

Якщо трошки заглянути в минуле можна переконатися в тому, що жіночі штани далеко не нова подія. Говорячи про азіатські території, Індію, Японію насправді їх історії більше тисячі років. Чого не скажеш про європейські країни, де жіночі штани швидше стали необхідність при появі велосипеда і звичайно ж як наслідок двох світових воєн.

Але, від цього стильні брюки в нашому гардеробі не втратили своєї значущості. Перетворюючись з кожним десятиліттям, вони чітко зафіксувалися як в повсякденному житті модниць, так і в їх ділових і святкових образах. І за своєю елегантності не поступаються іншим нарядам.

Окремо хочеться відзначити такий феномен, як модні штани жіночі з джинса. З повністю робочого варіанту, в 50-60-х роках ХХст вони зійшли на загальні подіуми і закріпилися в них до цього дня. Широкі, вузькі, з вишивкою, з декором, стразами і бісером, бойфренди і практично офісна варіація. Абсолютно будь-який стиль вдало доповнять такі жіночі штани. І що дуже приємно, що не ускладнять питанням з чим носити брюки, адже з ними комбінується буквально все.

І згадавши великого майстра спрощень, неповторну Коко Шанель слід відзначити, що вона завжди вважала модні штани жіночі зручнішими суконь і різноманітних спідниць. Надаючи перевагу свободі руху.

Стильні брюки ідеальний вибір

Різноманітність і багатогранність такого одягу не перестає радувати з кожним сезоном. Тому, не дивно що, трендовий аутфіт 2020 не обійдеться без такого елемента, як модні штани жіночі. Всілякі кольори, фасони, благородні тканини, дають перевагу використовувати стильні штани при тому чи іншому виході в світ. І навіть коли ми залишаємося в повсякденному іміджі в своєму затишному будинку.

Універсальні відтінки: чорний, насичений синій, сірий, коричневий, можуть стати цінними для зими і осені. Літо і весна люблять яскраві рішення і для їх втілення в життя варто придбати модні штани жіночі в глибокому червоному, блакитному, рожевому або кораловому кольорі. Ну і для ніжного вигляду – пастельний або бежевий тон.

Тенденції в полотнах також дають можливість для польоту фантазії. Твід або габардин, м'який оксамит і ультрастильна шкіра – безумовно, підкреслять бездоганність смаку своєї власниці.

Брюки кльош залишаються безперечними фаворитами. При чому вітається помірна розкльошеність. Саме вони допоможуть створити жіночний силует акцентувавши увагу на його легкості. А в поєднанні з струмливим матеріалом вийдуть дуже романтичні луки.

І ще кілька порад. Ніяких низьких посадок, тільки середня і завищена талія. Вітається монохром, оригінальні 3-D принти, геометрія і всіма улюблена смужка. Пік популярності – брюки-кюлоти – ефектно і красиво. І на десерт, завужені і брюки скінні для тендітних і худеньких жінок, які гармонійно виглядають з будь-яким взуттям.

З чим носити брюки

Дилема не складна, але досить цікава. У класичному дрес-коді найбільш поширене застосування належить блузкам. З довгим рукавом, з коротким, нейтрально-однотонні і з дрібним малюнком, неодмінно отримають схвальну думку у оточуючих.

А ось з чим носити брюки casual і менш суворих стилів? Тут спектр куди цікавіше і ширше. Майки, футболки і топи в кольоровому виконанні і незамінний чорно-білому для жарких днів. Кофти, гольфи і світшоти для прохолодної пори. Роблячи висновки з особливостей свого кольоротипу і фігури, поповнити свою шафу парочкою примірників вельми вигідна справа.

Але, як і у всякій справі, при підборі з чим носити брюки лежить практичність і ваш особистий комфорт. Адже задоволення від власного вигляду та внутрішнього відчуття при цьому – незмінна мета яку переслідують дизайнери і законодавці моди.