Діловий костюм в жіночому гардеробі.

Діловий костюм в жіночому гардеробі.

Класичний стиль одягу - основа бездоганного смаку

Якщо вам подобається класичний стиль одягу, і ви намагаєтеся дотримуєтеся його, то повірте, це дуже вигідно. Вам не треба постійно переживати, що ви будете не в тренді, ганяючись за модними новинками, і що ваш лук раптом виявиться не актуальним. Красиві образи будуть вам забезпечені, адже це те, що поза часом і модою. Простота крою, нехитрість фасонів, чіткість ліній, міцність текстур, стримана палітра кольорів - найточніші характеристики цього стилю. Але не треба думати, що це якось нудно і нецікаво. Класичний стиль одягу - це показник статусу і успішності персони. Не дарма ж перші леді всіх країн віддають перевагу саме йому.

Розмірковуючи на цю тему, варто виділити кілька основних речей, за допомогою яких можна створити неймовірні красиві образи.

Біла сорочка з довгим рукавом на гудзиках зі стандартним коміром. Один з головних предметів одягу в даному стилі. Допускаються звичайно ж і небесно-блакитні, ніжно-рожеві, кремові, але перший варіант обов'язковий маст-хев.

Плаття-футляр довжини міді без глибоких вирізів. Дуже жіночний і вишуканий наряд, який скрасить в будь-яких життєвих ситуаціях.

Ну і на десерт, жіночий діловий костюм. З ним можна творити стильні луки хоч кожен день, і це не складе великих труднощів і не займе багато часу. Ну що ж, розберемося детальніше.

Жіночий діловий костюм - базова одиниця гардероба

І з цим важко посперечатися. Одягнувшись в такий, ви безперечно будете виглядати елегантно і стильно. Існує маса переваг, які ви отримаєте, прикупивши такий універсальний комплект. Адже складові можна носити як разом, так і окремо, комбінуючи з іншими і отримуючи досить стильні луки. Піджак можна надягати поверх суконь, сарафанів, комбінезонів, гольфів, светрів. Нижній елемент також можна поєднувати з блузонами, топами, кофтами, водолазками.

Дуже важливим пунктом для такої категорії одягу є ідеальна посадка по фігурі. Він не може бути занадто облягаючим або вільним - ніяких складок, заломів та інших недосконалостей. Колірна гамма досить нейтральна, краще за все однотонні темно-синій, сірий, коричневий, можливо бордовий. Без яскравих вкраплень, візерунків і декору.

З принтів дозволяється дрібна клітка, гусяча лапка або тоненька смужка. Матеріал, з якого виготовляється костюм повинен бути міцним і еластичним, таким що не обмежує рухів. Жакет вибираєте на розсуд - однобортний або двобортний, з закругленими краями або гострими, до або за стегно. Спідниця - до коліна або нижче, штанини обов'язково зі стрілками, допустимо - злегка завужені. З аксесуарів буде доречний ремінь з класичною пряжкою середньої ширини.

Красиві образи: головний герой - жіночий діловий костюм

Давайте спробуємо продумати стильні луки, озброївшись деякими екземплярами.

Беремо світло-коричневий жіночий діловий костюм з подовженим жакетом, і розклешеними брюками, спершу надівши пастельну блузу, із взуття - бежеві човники, в руки кавову сумку і вуаля - монохромний осінній образ готовий.

Низ замінюємо на спідницю-міді, взуваємо ботильйони, на плече компактну сумочку - і в результаті маємо зовсім інший, але не менш шикарний образ.

Якщо вам раптом захотілося побути суворою і діловою - то чорний брючний костюм допоможе вам в цій справі, як ніщо краще. В ансамблі з білою блузкою - класика чистої води, але така дивовижна і розкішна.

Ну і якщо ви екстравагантна особа, але дресс-код компанії тримає вас в жорстких рамках, то сміливо нарядіться в костюм кольору бордо, доповнити який можна сорочкою в непомітну смужку, ремінцем і туфлями на стійкому каблуку. Навряд чи вам зроблять зауваження, а особисті амбіції будуть трішки втамовані. А експериментувати можна і в неробочий час, коли фантазіям ніщо не завадить.