Час утеплятися! Поєднуємо стиль і комфорт.

Час утеплятися! Поєднуємо стиль і комфорт.

Трендовий одяг сезону: розставляємо акценти

У самому розпалі золотоволосої пори чи не забули ви поповнити свій гардероб модними обновками, тим самим розбавивши і скрасивши свої щоденні образи? Хочеться вірити, що ні. Але, про всяк випадок, якщо ви з якихось вагомих причин випустили це з уваги, то ми нагадаємо який трендовий одяг на піку популярності, і що вам обов'язково слід придбати.

Почнемо з верхнього одягу, і фаворитом тут є, звичайно ж, тренч. Начебто і не новинка, але якось мода на пальто зовсім затьмарила його. Хоча останнє безумовно мастхев в списку базові речі на осінь. Відносно колірної гами - беж і відтінки, а теплі або холодні, підбираєте індивідуально щодо свого кольоротипу.

Далі - тепла кофта, безсумнівно важливий атрибут для прохолодної погоди, в ній зручно, комфортно і не холодно. Найкраще якщо вона буде оверсайз, кашемірова або вовняна в нейтральних тонах.

Гольф жіночий або водолазка так само необхідний, служить як основа для більшості стилів. Добре мати в різній палітрі, щоб створювати безліч красивих луків.

Ну і на завершення - трохи розкльошена спідниця-міді - найактуальніша на сьогоднішній день. Можна брати однотонну або ж з улюбленими принтами.

Базові речі на осінь - що включити в свій арсенал

Шкіряна куртка на лідируючих позиціях, враховуючи тренд на шкіру в будь-якому її прояві. Підійде практично під кожен образ, додасть власниці впевненості в собі, зухвалості і владності.

Пальто на запах або на ґудзиках (бежеве, сіре) - класичний варіант на довгі роки, точно не прогадаєте з цим придбанням.

Тепла кофта - відмінний верх, в якому не промерзнеш. Вибирайте матеріали приємні до тіла і віддайте перевагу натуральним.

Спідниця довжиною до середини щиколотки - буде доречна завжди і всюди. За бажанням можна прикрасити ремінцем середньої ширини. Коричнева, бордова, цегляна, смарагдова - саме те для осінніх аутфітів.

Жакет в клітку - один з топових в категорії базові речі на осінь. З ним вам не доведеться постійно придумувати чим завершити свій наряд. Діловий, кежуал, стріт-стайл - в кожному можна знайти йому застосування.

Сорочка або блузка в різних кольорах теж повинна бути серед базових речей у вас в шафі.

Темні джинси або щільні брюки - універсальний низ на осінь. Але тільки зверніть увагу, щоб був вільний крій, саме такий зараз трендовий одяг.

Тепла кофта або гольф жіночий - що виберете ви

Давайте проведемо паралелі між цими предметами одягу, виділимо головні особливості, явні відмінності, щоб розуміти, що нам все-таки потрібніше.

Тепла кофта - це досить широке поняття, що має кілька інтерпретацій. Обговоримо їх детальніше. Наприклад, светр складається з суцільної в'язки, йде без застібок з високим коміром, що закриває шию.

Джемпер - трикотажний виріб, надягають через голову, трохи прикриває стегна, зазвичай з круглим горловим вирізом, а пуловер неодмінно з V-подібним.

Світшоти, худі - спортивний одяг з манжетами на рукавах і знизу. Досить зручний для повсякденного життя.

Кожен з них цілком самостійний елемент, який не потребує доповнень.

Гольф жіночий - облягаючий, з коміром, виконаний з м'якої тонкої тканини, виграшно виглядатиме в поєднанні з іншими одиницями - кардиганом, піджаком, сарафаном, в загальному ідеальний для багатошаровості.

Насправді непогано обзавестися всіма поданими примірниками, але якщо немає такої можливості, придбайте те, що ближче вашому ритму життя, соціальному становищу внутрішньому самопочуттю, тоді ви напевно не помилитеся. Зігрівайтеся і насолоджуйтеся життям.