Час літніх сарафанів!

Час літніх сарафанів!

Сарафан літній модний хіт

Хоча травень не особливо балує нас ласкавими днями, це не привід сумувати. Адже попереду ще як мінімум три місяці спекотної пори, та й вересень, і оксамитовий сезон ніхто не відміняв. А це означає, що часу вигуляти трендові обновочки і особливо, гарні сарафани буде більш ніж достатньо.

Безперечно, сарафан літній базовий і незамінний елемент серед речей. Альтернатива літнього плаття має невичерпну кількість варіацій, як для повсякденного аутфіту, так і для витончених елегантних образів на святкові або ділові заходи. І краще мати в своєму арсеналі ряд його перетворень.

Монохромний або смугастий сарафан літній з трикотажу – ідеальний варіант для casual look_а. Універсально доповнюється, як босоніжками на платформі для роботи, так і взуттям спортивного спрямування для прогулянок. Поєднується практично з будь-яким жакетом або курткою з різних матеріалів. Якщо такий літній лук ще не поповнив ваш гардероб, обов'язково зверніть свою увагу на його можливості.

Сарафан літній з гіпюру – це витончено і шалено красиво. Надаючи силуету нотки привабливості і грації такі красиві сарафани акцентують погляди оточуючих на жіночності своєї власниці. Короткі або довжиною міді, прилеглі або з вільною спідницею, в яскравому або нейтральному нюдовом відтінку вирішувати виключно вам. Такий модний образ раз і назавжди вирішить питання в чому йти на романтичне побачення в ресторан, весілля або на урочисте день народження.

Окремо хочеться відзначити сарафан літній в підлогу. На тонких бретелях або без, з шифону або інших струмуючих тканин – не відмовляйте собі в задоволенні створити загадковий стильний вигляд і підкреслити своє кокетство. Квіткові принти, геометрія, абстракція, однотон – політ фантазії безмежний і тільки чекає рішення.

Літній лук

З чим у вас асоціюється літній лук? Це неодмінно легкість, різноманітність фарб і оригінальні експерименти. Якому б стилю одягу ви не віддавали перевагу модний образ літа безумовно, буде відрізнятися від всіх інших своєю сміливістю. І це дуже правильно. Завжди повинні бути винятки з правил, а якщо вони піднімають позитивний стан, тоді тим більше їх варто використовувати і застосовувати на практиці.

Класика не любить нічого зайвого і вимогливо ставитися до дрібниць. Але, гра на контрастах може розбавити ці кордони і зробити їх цікавішими. Що ж стосується сучасних «вуличних показів» - місце для ефектних фешн комбінацій відкрите на повну. Від кольору волосся, строкатості манікюру, до висоти каблука, глибини декольте і міри відкритості ніжок. Головне не сильно захопитися процесом і вчасно зупинитися, щоб не переборщити. І перед виходом ще разочок подивитися в дзеркало.

Аксесуари також невід'ємна частина. Красиві сарафани не гріх обіграти актуальною біжутерією. Довгі сережки, миловидні кольє і широкі браслети з дерева, пластика, шкіри або натурального каміння. Кілька комплектів на літо будуть вам на допомогу. Наручний годинник з декором, в колірній палітрі і сонцезахисні окуляри для практичності, комфорту і бездоганного вигляду.

Модний образ секрети

Все геніальне просто! І це не тільки про мистецтво як таке, а й про всі його прояви. Прислухатися до порад дизайнерів потрібно, але зупинятися тільки на тому, що має природний відгук індивідуальності. Якщо модний образ не дає почуття затишку, міняйте не себе – а те, у що ви одягнені.

Але в першу чергу літній лук – це настрій! Сонячні посмішки, очі, наповнені непідробним щастям і теплом, випромінювання любові внутрішнього світу. Маючи ці компоненти будь-який модний образ буде до лиця.