Брюки в жіночому гардеробі - стиль і практичність.

Брюки в жіночому гардеробі - стиль і практичність.

Брюки в жіночому гардеробі - базовий елемент стилю

У наш час жодна жінка не уявляє своє життя без цього практичного і зручного предмета одягу і точно знає, як підібрати брюки на різні життєві ситуації. Але ще якихось пару століть назад жіночий брючний костюм був зовсім неприйнятним. Ну хіба, якщо розглядати жіночі панталони як укорочені брюки. Дами не могли дозволити такий вигляд, але з часом все змінилося. Їм потрібно було пізнавати мистецтво верхової їзди, де сукні та спідниці не особливо доречні. Вже тоді вони оцінили всю практичність даної речі. З того моменту пройшло ще дуже багато років, чимало подій (боротьба за жіночі права, перша світова війна) перш ніж назавжди вкоренитися в жіночому арсеналі. Завершальним етапом стала колекція відомого модельєра Ів-Сен-Лорана, після якої вже не виникало сумнівів з приводу того, що стане невід'ємною частиною гардеробу, яка має безліч різних видів і фасонів.

Класичні просто незамінні для ділової леді. Особливості - стрілки, прорізні кишені, середня посадка. Це маст-хев для всіх жінок без винятку.

Укорочені брюки дуже популярні останнім часом. Вони можуть бути як широкі, так і вузькі. До перших зараховують кюлоти, які модниці не зможуть позбавити уваги.

Залежно від пори року розрізняють демісезонні, зимові та літні брюки.

Стильний жіночий брючний костюм

Цей самодостатній наряд повинен бути в шафі у кожної поважаючої себе дівчини. І зовсім не обов'язково бути бізнесвумен або працювати в офісі, щоб мати можливість його носити. Дизайнери з кожним разом придумують масу варіацій і дивують своєю безмежною фантазією. У яких тільки інтерпретаціях не представлений жіночий брючний костюм, і вони настільки дивовижні, що просто неможливо втриматися, щоб не купити хоча б в єдиному екземплярі.

Жакет і укорочені брюки являють собою самий чарівний тандем. Він здатний затьмарити навіть шикарне плаття на святковому заході. Знаменитості вже давно використовують костюми на червоні доріжки, церемонії, вечірки, так чому б не наслідувати їхній приклад і не виділитися серед колег на черговому корпоративі, або в оточенні подруг на святкуванні дня народження.

Легкий піджак і літні брюки можна одягнути в жаркий період на прогулянку і відчувати себе дуже комфортно, особливо ближче до вечора, коли проявляється свіжа прохолода.

Майте на увазі, тренд цього сезону - бежевий жіночий брючний костюм. Ну а якщо ви належите до екстравагантних особистостей, то яскравий червоний також суперхіт.

Кілька порад як підібрати брюки

Щоб підкреслити свою індивідуальність і неповторність, прекрасній статі не набридає постійно експериментувати, слідувати модним тенденціям, вміло створювати образи. На які тільки хитрощі не доводиться йти, щоб подобатися оточуючим і собі в першу чергу.

Якщо розібратися, як підібрати брюки правильно, можна відмінно піднести свої переваги і приховати недоліки, показати себе у всій красі.

Невисоким особам крім статури бажано враховувати свій зріст. Варто віддати перевагу тим, що із завищеною талією, щоб візуально витягнутися. Ні в якому разі не вибирайте укорочені брюки, вони зроблять вас тільки нижче. Найкраще пригляніться до рівних по довжині штанин, а якщо можете похвалитися стрункістю, то сміливо одягайте облягаючі, в яких ви будете ще витонченіше. Власницям пишних форм теж можна до них вдатися, але наверх непогано б надіти светр оверсайз, сорочку або туніку.

На високих і струнких добре виглядають розклешені, скіні, для тих, у яких не вистачає об’єму в області стегон підійдуть галіфе.

Поспішаємо вас порадувати, що існують такі моделі, які підходять під будь-який тип фігури - це ті, які прямого крою. Вони прикриють і занадто худі й повні ноги, їх кривизну. За таким же принципом можете придбати чіноси і літні брюки банани, які вільні, злегка завужені, але не сильно обтягують ногу.

Уважно вивчивши тонкощі в питанні як підібрати брюки, зваживши плюси і мінуси ви безпомилково підберете той варіант, в якому ви будете виглядати бездоганно.