Білий колір - універсальна база будь-якого образу!

Білий колір - універсальна база будь-якого образу!

Білий одяг - святковий настрій завжди

Білий одяг неодмінно має бути присутній в гардеробі кожної жінки, адже він нейтральний і цілком зійде за базовий. Його обожнюють особистості, які люблять бути в епіцентрі уваги і притягувати захоплені погляди. Адже дійсно, важко не звернути свій погляд на даму в білому, вона так і манить якоюсь величчю, перевагою. Особливого шарму надають саме білі сукні. Зазвичай ті, хто надають перевагу цьому кольору, на стороні правди і справедливості, не терплять брехні і лукавства. У будь-яких конфліктах шукають компроміс. Також це показник упевнених в собі і амбітних осіб. Білі сукні та костюми прикрашають прекрасну стать як ніщо інше.

Але не все так просто з цим кольором, як може здатися спочатку. Є значна кількість відтінків, які складають цілу палітру - молочний, кремовий, слонової кістки, яєчної шкаралупи, античний і деякі інші. Потрібно вміти виділити ті, які будуть вам до лиця. Наприклад, чисто білий одяг піде брюнеткам, а блондинкам краще брати з домішкою.

Білі сукні - найкращий спосіб виглядати жіночно і нарядно, адже не дарма навіть наречені в своє найкраще свято одягають їх.

Кращі поєднання кольорів з білим

Універсальність білого кольору неймовірна, його можна поєднувати практично з усіма відтінками, він додасть образу свіжості, зробить більш презентабельним і лаконічним. Розглянемо кращі поєднання кольорів з нашим головним героєм в тандемі. Отже, білий одяг з:

- чорним - класика жанру, одвічний інь-янь, ідеальний симбіоз для ділового стилю.

- червоним - яскраво і стильно, особливо якщо це стосується аксесуарів.

- зеленим - шалено красивий альянс, привнесе в зовнішність лиск і глибину.

- синім і блакитним - вдале поєднання для літнього відпочинку.

- рожевим - це надто вже мило, якщо вам подобається роль принцеси, то сміливо комбінуйте їх, будете як лялечка.

- жовтим - виглядає дуже позитивно і грайливо, ви немов сонечко будете радувати всіх навколо.

- коричневим - відмінний вибір для повсякденного носіння, практично і не нудно одночасно.

Також непогано використовувати з фіолетовим, бірюзовим, сірим, бежевим, дивлячись яка гамма вам ближче - тепла або холодна.

Озброївшись знаннями про кращі поєднання кольорів в одязі, ви будете неперевершені і одягнені зі смаком.

Елегантні образи на кожен день

Справжнім жінкам ніколи не важко продумувати і підбирати елегантні образи, адже це їхня місія - нести в світ красу. У ретельно спланованих нарядах вони відчувають себе окриленими, привабливими, бажаними і чудовими. Білий одяг тільки посприяє досягненню такого результату.

Жакет Ноель чудово доповнить луки зі спідницями-олівець і звуженими брюками.

Сарафани Оскар і Бранка незамінні для спекотної пори. У них ви будете почувати себе легко, вільно і привабливо.

Кардиган Дейтеріс ви можете накинути поверх сукні або топа, щоб було затишніше в прохолодну погоду.

Для суворого офісного дрес-коду бездоганно підійдуть блузки Аміна, Інал, Антуанетта, Мануела.

Романтичні блузи Б'юті з рюшами на плечах, Буше з мереживом внизу і Алуніт з незвичайними рукавами в комплекті зі спідницями довжини міді Тенеро, Роберта, Луї, Карен, Розет, Патриція, Бель - просто чудовий варіант для зустрічей, співбесід і навіть побачень. Ви будете просто міс чарівність.

Блузони Памела і Дженіфер з коротким рукавом чудово впишуться в легкий літній аутфіт з кюлотамі Любава, брюками Палермо, Росита, Глорі, Маремі.

Зібрати елегантні образи за допомогою нашого сайту не складе великих труднощів, вибирайте, купуйте і носіть з задоволенням.