Базовий жіночий піджак - краса, стиль і практичність ...

Базовий жіночий піджак - краса, стиль і практичність ...

Стильні піджаки - останні тренди в цій категорії

Стильні піджаки - це саме той красивий одяг, який допоможе скрасити, надати родзинки, лиску, вишуканості навіть в самий повсякденний наряд, завершити, утеплити і стати незамінним.

Будучи базою, жакети обов'язково повинні бути присутніми в арсеналі, щоб мати можливість складати найактуальніші чудові образи.

В 2020 году самыми популярными остаются классические модели пиджаков, которые будут уместны не только в деловых луках, но и в кэжуал стиле. Они могут быть однобортные или двубортные, с карманами или без, разных расцветок, но главное удлиненные и со стандартным отворотом. А еще изготовлены из материала хорошего качества, идеального кроя. Сидеть по фигуре, слегка свободно, не обтягивая и не сковывая движения.

А ще виготовлені з матеріалу гарної якості, ідеального крою. Сидіти по фігурі, злегка вільно, не обтягуючи і не сковуючи рухів. Особливістю можна назвати те, що стильні піджаки можна носити практично з усіма предметами одягу, чи то брюки, спідниці, шорти, плаття, сарафани. Модна леді точно знає, як вибрати базовий жакет і впевнена, що він стане шикарним доповненням будь-якого аутфіту.

Самі топові принти в цьому сезоні - клітинка, «гусяча лапка», з колірної гами - синій, кораловий, коричневий. А також нейтральні і весняні відтінки - бежевий, зелений, різні пастельні і свіжі тони.

Як вибрати базовий жакет

Рано чи пізно кожна модна леді стикається з питанням як вибрати базовий жакет. Адже красивий одяг покликаний виконувати не тільки естетичну функцію, але і бути практичним, зручним, взаємодоповнючим. І ось кілька порад, які взявши на замітку, можна без особливих труднощів придбати цю річ на довгострокову перспективу.

По-перше, краще купіть один брендовий піджак, чим кілька незрозумілого виробництва. Це вбереже вас від розчарування і зайвих витрат. Зазвичай бренд дорожить своєю репутацією і не буде псувати її неякісною продукцією.

Далі уважно розгляньте підкладку, чи зроблена вона з міцної тканини, чи цільні шви, рівні краї - це обов'язкова умова при виборі.

Ґудзики повинні бути добре пришиті, на однаковій відстані. Ніяких ниток, що стирчать і неохайних рядків, дивіться, щоб все було бездоганно.

Базовий жакет бажано підбирати в спокійній палітрі, без всяких деталей і прикрас - максимум лаконічності. Яскраві кольори, паєтки, помітні візерунки тут точно не знадобляться. Робіть ставку на мінімалізм і не прогадаєте. Адже його завжди можна компенсувати аксесуарами.

Модна леді і гарний одяг - нероздільні поняття

Для жінки дуже важливо підтримувати свій зовнішній вигляд за допомогою як доглядових процедур, так і наявністю відмінного гардероба, в якому ретельно зібрані тільки кращі, стильні, потрібні екземпляри. І ви кожен раз відкриваючи шафу, без труднощів знаходитиме, що одягнути, не витрачаючи час на безуспішні спроби. Але скласти такий не так просто, як здається, на перший погляд. Це можна сказати, ціле мистецтво, якому треба повчитися або ж методом проб і помилок освоювати згодом. Так чи інакше, ви будете пишається собою, якщо гарненько постараєтеся і прийдете до такого результату.

Почати можна з простих базових одиниць, і по ходу додавати трендові новинки, щоб модні тенденції не проходили повз вас.

Красивий одяг здатний додати впевненості, підвищити самооцінку, що неминуче призводить тільки до позитивних результатів. Так що інвестиції в те, як ви виглядаєте, як себе підносите - найвигідніші, надійніші і безумовно окупаються. Ні в якому разі не економте на собі, тіште, заохочуйте свою внутрішню дівчинку і весь світ буде біля ваших ніг.