Яскраві блузки, як обіграти і куди одягати ?!

Яскраві блузки, як обіграти і куди одягати ?!

Модні блузки 2019: на що орієнтуватися

Курс на 70-ті - головна тенденція сезону, розбурхує уяву дизайнерів і надихає на чудові витвори в ретро-стилі.

У перших рядках рейтингу модні блузки 2019 - вироби з бантом. Віддаєте перевагу жіночному стилю? Тоді це для вас. Відразу ж додадуть луку нарядності і помпезності.

Наступні - рюші і волани, які не залишать байдужими жінок, що підтримують жіночний стиль. У них відчуваєш себе якось по-королівському.

Об'ємні рукави так само хіт в списку модні блузки 2019. Обов'язково зверніть увагу на міцні матеріали, щоб вони як треба тримали форму. Так буде виглядати набагато виграшніше.

Оголюємо плече. Асиметричні топи і сорочки з короткими рукавами підкорили серця багатьох дам. Ну і не дивно - красиво ж.

Мереживний бум. У чому ж бути ще жіночнішою і привабливішою як не у всіма улюблених мереживах? Досить довгий час є трендовими і затребуваними. Так що придивіться для святкових і романтичних виходів.

Прозорі тканини теж на піку популярності. Такі блузки бездоганно впишуться в вечірню атмосферу і притягнуть погляди оточуючих.

Квітковий яскравий принт на блузах - відмінний спосіб розбавити осінні робочі будні.

Офісна блузка в яскравий принт - використовуємо в ділових образах

Досить важко буває одягатися, як вам подобається, якщо фірма, на якій ви працюєте дотримується суворого дрес-коду. Необхідно змиритися з однотонними, класичними речами нейтральної палітри без всяких цікавих деталей. Ну а якщо немає таких рамок, то вам невимовно пощастило, і можна відобразити свій настрій і душевні пориви зовнішнім виглядом. Отже, припустимо, є у нас шикарна барвиста офісна блузка, потрібно проявити фантазію і скласти кілька вдалих аутфітов з нею. Ну що ж, приступимо.

Самий стандартний варіант - зі спідницею-олівець якогось приглушеного кольору, щоб не надто було строкато, все-таки ми ж не на фестивалі в Ріо-де-Жанейро. Бежеві човники і така ж компактна сумочка, ремінець на звичайній пряжці, з аксесуарів - наручний годинник. Також можна накинути поверх піджак або кардиган у відповідній кольоровій гамі, якщо погода на вулиці або температура в офісі того вимагає.

Далі, комбінуємо з брюками або кюлотами в відтінках синього, коричневого або сірого. Взуваємо туфлі на стійкому каблуці і доповнюємо місткою сумкою. Якщо вам не зайві практичність і комфорт, то цей комплект вам повинен сподобається

Ну і менш поширене, але таке миле поєднання як офісна блузка і сарафан. Яскравий принт, наприклад, абстракції, буде вдало поєднуватися з якимось спокійним тоном. Ботильйони, хустка і клатч чудово завершать образ.

Що являє собою жіночний стиль?

Останнім часом всі колекції модних брендів пропагують нам свободу в одязі. І це не погано. Адже мода в основному відображає настрій суспільства. А що ще цінніше може бути? Насправді кожен мріє бути вільним у своїх висловлюваннях і не обмежуватися нав'язаними шаблонами. Стиль оверсайз вже не один рік почиває на лаврах. Якщо раніше до нього відносився верх - светри, сорочки, куртки, то зараз він перейшов і на низ. Ніщо не повинно сковувати рухів, чим просторіше - тим краще. Замість звичної S-ки найчастіше доводиться брати L-ку, щоб залишатися на модній хвилі. Це звичайно чудово, але ... де тут жіночність? У гонитві за рівністю прав на ряду з чоловіками, ми її втрачаємо, глибоко ховаючи її в наших таких стильних нарядах. Тому, давайте не будемо сліпо наслідувати тренди, а прислухаємося до нашого внутрішнього голосу, який не втомиться нагадувати нам, що ми прекрасна половина людства і покликані прикрашати світ. Ні в якому разі не забуваємо про сукні, спіднички, блузочки, прикраси - те що робить нас справжніми леді, чарівними і привабливими в очах протилежної статі.