Які секрети про Вас береже Ваша сумка?!

Які секрети про Вас береже Ваша сумка?!

Сумки 2019 весна - які моделі в тренді

Ще зовсім трохи і природа буде радувати нас яскравим сонечком, теплим вітерцем, щойно розпущеними листочками і квіточками, життя заграє новими фарбами і захочеться більшу частину часу проводити на свіжому повітрі. Крім модних новинок в одязі, не терпиться дізнатися, які ж сумки жіночі будуть фаворитами цього сезону.

Модні сумки у вигляді коробочок і скриньок, дуже жорсткі, але відмінно зберігають форму - обов'язково перейдуть з подіумів в маси. Солом'яні, плетені в'язані і з бахромою і пір'ям - просто знахідка для прихильниць стилів бохо, етно, фолк, рустик. Мініатюрні кожані сумки, в яких зможе поміститься мобільний телефон, платіжна карта, губна помада або пробник духів - маст хев цієї весни. Не практично, звичайно ж, але що поробиш, мода диктує свої правила. Модні сумки незвичайного дизайну - черепашки, фрукти, тваринки - виглядають надзвичайно незвично і мило.Поясні залишаються в списку сумки 2019 весна, але на цей раз не овальні, а прямокутні. Найсміливішим рекомендуємо придивитися до прозорих виробів, так як це один з хітів в номінації сумки 2019 весна.

Що стосується колірної гамми, то модні сумки будуть бежевого кольору і з принтами. Найпопулярніші - анімалістичні шкіряні сумки - леопардового, тигрового, а особливо, зміїного забарвлення. Ще такий момент - сумки жіночі повинні бути в тон до вбрання. Якщо брати до уваги розмір, то сумки 2019 весна на чіткому контрасті, разом з дуже маленькими, актуальні тоут і оверсайз.

Сумки жіночі - джерело всяких штучок і секретів

Найголовніший і вагомий аксесуар, без якого складно обійтися при виході у світ. Будь то робота, прогулянка з друзями, побачення або вечірка. Тому він відразу ж опиняється в епіцентрі при оцінці образу в цілому. Ця деталь може розповісти про вас більше, ніж ви думаєте, і навіть розкрити деякі риси характеру. Якої місткості модні сумки ви купуєте, як ви їх носите, чим вони заповнені - як не дивно, це має значення.

Леді, які обирають великі шкіряні сумки з безліччю відділень, наповнених різними предметами, швидше за все звикли до самостійності і самоконтролю. Їх можна назвати трудоголіками, для яких немає нічого неможливого. У них зазвичай повно справ і планів. Амбітні особистості з широким кругозором.

Власниці невеликих сумочок на ремінці або ланцюжку - творчі натури з тонкою душевною організацією, для них зовнішність - дуже важливий аспект, так як вона відображає їх внутрішній стан. Побутові проблеми, робочі нюанси їх не сильно турбують, вони чимало часу приділяють своєму самовдосконаленню.

Любительки клатчів відрізняються стриманістю, скромністю і пунктуальністю.

Рюкзакам віддають належне активні індивіди, які постійно в русі і готові пізнавати незвідане.

Якщо вам імпонують тільки шкіряні сумки, то однозначно ви завжди обираєте якість, а не кількість. Вам притаманні здоровий практицизм і зібраність.

Що приховує ваша супутниця і як ви з нею поводитесь

У жінок, які не приймають неприємності близько до серця, не переймаються через дрібниці, можуть запросто запізнитися на зустріч, при цьому не відчуваючи особливого почуття провини, пообіцяти і не виконати, сказати і не зробити, цей реквізит нагадує склад, де хаотично розкидані підручні засоби і не тільки. Щоб щось знайти, потрібно половину вивалити назовні, повний безлад і ніякої організованості. Вона часто ще й дуже об'ємна, що тільки погіршує ситуацію. Якщо ж навпаки, вміст акуратно розкладено по відсіках і кишеньках, панує зразковий порядок, немає розкиданих папірців, чеків, дрібниці і іншого сміття, то її власниця - приклад для наслідування. У таких людей по життю все по поличках, на них можна покластися, вони ніколи не підведуть, так як затяті прихильники дисципліни, чого б це не коштувало. Якісні лаконічні шкіряні сумки - їх прерогатива.

Сумки жіночі перекинуті через плече, видають оптимістично налаштованих дам, які насолоджуються собою і навколишнім світом, обожнюють, коли їх проводжають поглядом. Ті, хто охоплюють за ручки на опущеній руці - дипломатичні, тактовні, відповідальні, не кидають слів на вітер. Тримають під рукою - потайливі, самодостатні, емоційно холодні, але вміють дружити - віддані й безкорисливі. Хто любить взяти за краєчок, впевнені в собі, вважають, що є тільки їх думка і помилкова, вперті, має бути так, як вони хочуть. Якщо ж у вас немає особливої ​​манери в цій справі, то це говорить про невизначеність і нерішучость. Вам непросто визначитися на користь чогось конкретного і властива часта зміна настрою.

Ну що знайшли себе в цій сумочній класифікації? Ні? А якщо чесно? У будь-якому разі не турбуйтеся, якщо що, це всього лише припущення психологів, а вірити чи ні - вирішувати тільки вам, і зрештою, є ж виключення з правил, і в цей раз ним можете бути ви. А хто згоден зі своєю характеристикою, вам пощастило - ви в гармонії з собою і своїм виглядом.